Notxr
Üye
-
Konu Sahibi
-
peki ne yapmam gerekir o programla program varda hangi ayarı yapmama gerketiğini analtınsanız mutlu olurum ve yinede sağol.İnfinity best bb5tool programı çözebilir
Diğer yerdeki çözümü denedin mi?peki ne yapmam gerekir o programla program varda hangi ayarı yapmama gerketiğini analtınsanız mutlu olurum ve yinede sağol.
üzgünümde farketmeden programı silmişim linkini verebilirmisin v full flash mı ve imei silmez demiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer yerdeki çözümü denedin mi?
not : cihaz kilitlenmedi hard reset atamıyom kodu değiştirmişler diyeüzgünümde farketmeden programı silmişim linkini verebilirmisin v full flash mı ve imei silmez demi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam arkadaş . Bu program hepsini yapmana imkan tanır . İster full reset ister şifreyi sıfırla . Forumda bi arama yap bulursunüzgünümde farketmeden programı silmişim linkini verebilirmisin v full flash mı ve imei silmez demi
Mesaj birleştirildi:
not : cihaz kilitlenmedi hard reset atamıyom kodu değiştirmişler diye
anladım sağolun ama imei silmez kesin demi ona göre önlem alıcam.Tamam arkadaş . Bu program hepsini yapmana imkan tanır . İster full reset ister şifreyi sıfırla . Forumda bi arama yap bulursun
Full flash erase yapma . Silmezanladım sağolun ama imei silmez kesin demi ona göre önlem alıcam.
sağolun attığınız videoya uyarsam sorun yok yani.Full flash erase yapma . Silmez
Evet .sağolun attığınız videoya uyarsam sorun yok yani.
Sen bi 808 kamerasının fotoğraf ve video kalitesini gör , amoled ekranın tadını çıkar. Yanından ayırmak istemezsin.Android al rahatla
Iphone da olur. Nokia öldü be öldü
Konudan bağımsız aktif kullanır mısınFotoğraf makinem var. Amoled ekranla hiç işim olmaz. Placebo olmayalım
sadece hard reset atcam program üzeri şifre istemiyor diye kilitlenseydi flashda yapardım hard reset kilit kodunu değiştirmişler ama kilitlememeişler 😀Full flash erase yapma . Silmez
İyi fikir. Bunu bir yere not ediyorumNeden Fp1 Kı cihaz? Dead Flash ile fp2 ye çıkart + şifrede gider zaten
aslında yazılımda fp2 yazıyor ama sürümü v113.010.1506 fp1 demek ve 700 resmi olarka fp2 aldı sayılmaz flasha üşeniyomda(belle fp2 olabilir belki)Neden Fp1 Kı cihaz? Dead Flash ile fp2 ye çıkart + şifrede gider zaten
BendeHobi olarak yapıyorum
Güncelleaslında yazılımda fp2 yazıyor ama sürümü v113.010.1506 fp1 demek ve 700 resmi olarka fp2 aldı sayılmaz flasha üşeniyomda(belle fp2 olabilir belki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?