Nokia 6700 Slide

sakın alma fabrika hatalı.Üstelik nokia servis genel merkezi bu hataları onarmakta isteksiz.

cezaci32

Üye
Arkadaşlar telefonum servisten geldi problemler düzelmiş güncelleme yapılmış şimdi çok mutluyum kesinlikle %100 tavsiye ediyorum özellikle kamera ve karizma mükembel ötesi...

nokia 6700 clasic aldım çok iyi telefon ama , hiç bir program yüklenemiyor mesela en basitinden black list programı yüklenemiyor .işletim sistemi değişikmiş , batsın onun işletim sistemi , işletim sisteminin ne olduğunuda bilmiyorum . nokia 6700 için black list programı olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Nalet olsun içimdeki Nokia sevgisine. Cihaz azcık sıkıştırsam donuyor. Program kurarken cihaz hatta açılırken donuyor. Aklı olan bu meretten uzak dursun...

rodinia

Üye
6700 Slide Nokiadan alınacak enson telefon kulaklık takınca çalışması için önce tlf kapatıp açmanız gerekiyor.. Sürekli özellikle kulaklık takılıyken tlf kilitleniyor. Kvk lara sorun % 90 oranında servise gönderilen bir tlf aldığıma ilk defa bukadar pişman olduğum bir nokia modeli.. Kesinlikle 5800 ondan kat kat iyidir.....

Arkadaşlar telefonum servisten geldi problemler düzelmiş güncelleme yapılmış şimdi çok mutluyum kesinlikle %100 tavsiye ediyorum özellikle kamera ve karizma mükembel ötesi...

arkadaşlar bu donma sorunu bnde yoktu fakat format atım snra açıldıgı an donmaya başlıyodu ovi suite ile destek yazılımını yukledmdüzeldi ama braz sabır gerektiriyor

triad

Üye
beyler bence wifi olmaması dışında en iyi tuşlu nokia telefonlarından. Ben de kullanıyom. Memnunum. Kamerası iyi 5MP. 3.5g si var. Ayrıca bende donma falan olmuyor. Opera, guitar hero, mesajlar falan hepsini açıp pencere altına alıyom. Telefon hala hızlı çalışıyor. Wifi sorun olmazsa tavsiye ederim.

+1 Aynen katılıyorum ben de 1 seneye yakındır kullanıyorum çok memnunum açıkçası hiçbir sorun yaşamadım açıkçası bir tek yukarısında bulunan USB girişinin kapağının plastiği kopmak üzere başka bir şey yok. Bende Wi-Fi yi kullanmayan herkes kullanabilir ben avea da 9 TL ye 1GB lık internet paketi alıyorum 3.5G ile kullanıyorum memnunum Ayrıca her türlü programı da destekliyor ben süper mario ya kadar yüklemiştim oyunları metal slug bile oynadığımı hatırlıyorum office suit ile ofis işlerimi hallediyorum memnunum..

meraba arkadaşlar bu telefon sis sisx dosyaları kuruyor mu internetten baktım bazı yerler de açmıyor yazmışlar bi bilginiz var mı sis kuruyormusunuz...

kardeş hiç alma ben aldım sadece 10 gün kullandım sarjı çabuk bitiyor 1,5 gün kadar gidiyor menü berbat kamerada donma var bazen uygulamalarda da donma oluyor ama kameradaki donma cok bariz kamerayı aç kamera çekimi yaptıgın noktadan başka bir noktaya dön kamera 1-2 saniyelik bir donma oluyor

Hocam peki şimdi profilinizde görülen 6700c den memnun musunuz?