Nokia 6700 Slide

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki bu telefondn hiç kullanan arkadaşlr yok mu ? şebeke sorunu var mıdır ?

kumtay

Üye
abı ben bu telefonu almayı dusunuyorum bayagı bı rasdırdım ınternetde bı kac kısının dısında herkez telefondan cok menmun.. denıldıgı gıbı elektrok mal sans ısı bu arkadaslarda sansından kaybettı galıba.. telefoncu arkadaslara sordugumda gene bu telefonu soluyolarlşar bana ıyı dıe.. alıp ınceledım sadece su resım cekme tusu bıraz dandık geldı bana. tek ulasamadıgımk bılgı muzık denlerken dısarı werdıgı ses kalıtesı ne kadar...
ama resım uzerıne bu telefon uzerıne yokmuss...

asigsasi

Üye
2 adet 6700 var bir tanesi düz 6700 s40 modeli ikincisi 6700 slide s60 modeli sürgülü bence 5800 al ne ararsan var en güzel özelliği ise wlan olması

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sağol ama dokumatik galiba ? dokumatik ise olmaz sevmiyorum öyle telefonları

asigsasi

Üye
Hiç pişman olmassın demedi deme

asigsasi

Üye
Valla bende dokunmatik telefondan nefret ederdim ama taki kardeşimin 5800 ını kullanana kadar üstelik şebeke 3.5g olarak çekiyor yani daha hızlı illaki tuşlu bir model istiyorsan 6220 yi bir incelemeni tavsiye ederim

czm71

Üye
bu telefon s 60 tır

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
walla babam almadı o telefonu ) nokia 6300 aldı nasıl ii mi sizce ama 2. el güzel temiz kullanışı nasıldır ? bir de şu var nokia 6300 için tema , oyun ve programlar varsa verir misiniz ? .(

6700 slide bu telefonu alalı 2 gün oldu ama kızağında bosluk var gibi oynuyor bu sorun kafama takıldı ve 6700 clasic le degistirmeyi düsünüyorum birde 6700 slide de flash destekli yani hareketli tema yükleyemiyoruz bu tema olayı okadarda sorun degil ama kızakta oynama olması normalmi sizce

caner147

Üye
bence hiç düşünmeden all ben çok memnunumm

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi

abi ben telefoncuda telefonu inceledim çok güzeldi kaymıodu sert idi ztn süperdi hoşuma gitti bakalım artık babam alıcak 6700 slideyi ama fiyatlaırn biraz düşmesini istio

czm71

Üye
kesinlikle al sadece wirelles yok

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
bEN KULLANIYORUM SÜPER TAVSİYE EDERİM...

heheh ) hele şükür aldım telefonuuu samsung l700 geldi servisten ama babam gizli aldı telefonu çaktırmadan diğer çeketin cebine attı ama benden kurtulamaz babam evden gidince baktım telefonu almış bana vermio kendisi kullanacak ilk önce hehehe çok sevinçliyim hadi hayırlısı )

bjk_q7_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia 6700 Slide Oyunları , Programları ve Temalarını Nerden Bulabilirimm ? ?

cezaci32

Üye
Arkadaşlar ben 6700 Slide nin kırmızı olanını aldım imei koduna göre macar malı çıktı ve çok berbat bir telefon şuan serviste sürekli donuyor mp3 dinliyorum arama geliyor telefon donuyor bataryayı sökmeden de düzelmiyor.Ayrıca hard format atınca da donmalar oluyor aynı şekilde mai renklisi var arkadaşımda imeisine bölge kodu 00 yani en iyisi ama onada hard format attık oda donma yapıyor uygulama yükleyin yasal yada li yine donuyor yani fabrika çıkışı problemli bir telefon ve pc den güncelleme yapalım dedik iki telefonda da olmadı ikiside ne yaptıysak donup kaldı malesef...