Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende

6630 uyumlu BT ile çalışan uzaktan kumanda pro su arıyom yardım(acil)

can_huso_sulo
Dostum sen ne kadar imkansız şeyler peşindesn yaa elinde 6630 var iphone ile karıştırıyosn sen onu
6630 ile uzaktan kumanda ve wifi imkansız.hiç uğraşma yani kendini yoruyosn cwf falan da yok.kabullenmek zor da olsa kabul edeceksn bunu

6630 bluetooth açılamıyor hatası? nasıl giderilir
denenen yollar: formatın hertürlüsü çekildi
telefon makro parçalarına ayrılıp geri toplandı
en son versiyon yazılım yüklendi
hiçbirşekilde bluetooth açılmadı.

- - - Eklendi - - -

6630 uyumlu BT ile çalışan uzaktan kumanda pro su arıyom yardım(acil)

6630 da olması için kızıl ötesi lazım ben 3650 de uzaktan kumanda proğramını çalıştırmıştım ilk telefonumdu

S.a kardeş bende bi vürüs var 3 tuşumu iptal edio yıldız kare ve 9 tuşumu . virüs oldunu biliorum çünkü bazen format yio bazen tuşu görmüo ama sürekli aynı tuşlar farklı depil napmam gerekio . tamamen silmek istiorum herşeyin silinmesine razıyım şu bi çözülse yeter .

bu proğram işini halleder.

Herkez Her Şeyi Sorabilir
kardeş bende Nokia 3650 var bataryayı takıyorum açma tuşuna bbasıyorum ekranda beyaz ışık yanıyor nokia yazısı gelmeden kapanıyor.Şarja takıyorum tekrar açma tuşuna basıyorum ışık yanıyor,nokia yazısı geliyor ve kapanıyor.Sonra yine kendi kendine açılıyor aynı şekilde.Acaba sıkıntısı nedir.Ne yapabilirim.bilginiz var mı acaba.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

yanilmiyorsam ekranla alakali bir Problem ekrani değiştirin ! sorun cozulecektir....