Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende

nokia 6630 yazıl güncellemesi yaparken bağlantı koptu TLF açılmıyor ne yapmam gerek? hiç bir ışık yanmıyor *3yes açama kapamaya basılı tuttum ama hiç bişi olmadı

Fir@T90

Üye
kardeş benimde 6630 telefonum durup dururken sim kart takın diyor sim kart takıyorum takılı değil diyor sim kart kabul etmiyor ilgin için teşekürler

Kart yuvanı temizle tekrar dene olmazsa yuvayı değiştirmek zorundasın.

----------Eklendi @ 16:20:24 ---------- Yazıldı @ 16:18:48 ----------

kardeş benim telde 5 tane tuşu çalışmıyor netten araştırdım sorun hibritle alakalı birşeymiş ama teldeki hibrit nasıl birşeyse anlamadım bana onun şemasını gönderebilirmisin....

Tuş takımının altındaki plaka. Değiştirmek zorundasın 15 lira civarında.

----------Eklendi @ 16:21:53 ---------- Yazıldı @ 16:20:24 ----------

ya sisx uzantılı dosyaları neden açmıyo
bi yardımcı olurmusunuz

6630 yani symbian v2 telefonlar .sisx uzantısı çalıştırmazlar. Bu bir sorun değil.

----------Eklendi @ 16:42:48 ---------- Yazıldı @ 16:21:53 ----------

Yok değil 2 tane hattım var 2 side açık deil 2siylede denedim olmuyor sanırım sim yuvasında arıza var

Sim yuvasında arıza olsa pin kodu sormaz. Telin içindeki anten parçasında sorun olabilir başka hatlarla da denersen sorunu bulabilirsin. Yüksek ihtimalle telinde sorun vardır.

----------Eklendi @ 16:49:04 ---------- Yazıldı @ 16:42:48 ----------

ben *3yes kapamadan yaptım ama silinmiyor program pc suıte ile telefonun hafızasına attı galiba telefoncu mplayer

Formata falan gerek yok ayrıca format tel hafızasınıda sıfırlar. Bir dosya yöneticisi programı yüklersen programı kendinde silebilirsin.

----------Eklendi @ 16:55:47 ---------- Yazıldı @ 16:49:04 ----------

Benim telde öyle, bazen yere düşürdüğümde ekran gidiyor ama bir kaç kere vurunca düzeliyor Ama seninki benimki gibi sağlam olmayabilir o yüzden ekranı değiştirmekten başka çaren yok. Fiyatı 15 ile 25 lira arasında kalitesine göre değişir.

----------Eklendi @ 17:01:47 ---------- Yazıldı @ 16:55:47 ----------

ben cevap verim imkansız wireless donanımsal bişey bu telefonda bulunmadığı sürece bişey yapamazsın bence 6630 u emekliye ayır artık

Katılmıyorum 6630 birçok üst modelinden çok daha iyi. Yüklediğin programlarla bir cep bilgisayarına dönüştürebilirsin.

----------Eklendi @ 17:05:29 ---------- Yazıldı @ 17:01:47 ----------

Aynı sorunu bende yaşadım bir iki güne kadar kendi kendine düzelir merak etme. Hafıza kartını çıkarıp teli kapat, sonra açıp kartını tekrar tak öyle dene.

----------Eklendi @ 17:08:27 ---------- Yazıldı @ 17:05:29 ----------

6630da hafıza kartından geri yükle yaptım yalnışlıkla ve belli mesajlar,özellikle son aldığım 20-30 civarı mesaj silindi..bunu kurtarma şansım varmı?..yani o mesajları tekrar görme şansım??..

http://www.maxicep.com/s60-sms-mms-araclari/silinen-mesajlari-kurtarma-115924.html

Burdan programı indirip eski msjlarının hepsine ulaşabilirsin.

----------Eklendi @ 17:10:20 ---------- Yazıldı @ 17:08:27 ----------

Ekranını değiştirmekten başka çözümün yok arkadaşım.

----------Eklendi @ 17:13:43 ---------- Yazıldı @ 17:10:20 ----------

kardeşim .sisx dosyalarını açmasını istiyorsan dosyanın üstüne gel sağ tıkla ad değiştir de X harfini sil yeter ...

Bu tür uygulamaların ismini değiştirerek uzantılarını değişiremezsin işe yaramaz. Dosya bozuk uyarısı alırsın.

----------Eklendi @ 17:15:59 ---------- Yazıldı @ 17:13:43 ----------

sahadan acılmıyo pryu yukledim ama beyaz ekran cıkıyo sanki acılcak gibi oyle kalıyo bilgine...

Programdan kaynaklanıyor. Bende birçok Sahadan uygulaması indirdim hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Telle ilgili bir problem değil.

Tepkiler: can_huso_sulo ve coolasker54
örnek ;gosterge.sisx tir mesela bilgisayarda yapılması gereken sağ tıkla ad değiştir de .sisx in x ini sil enter de bu kadar

ishak18

Üye
6630 iyi bir web tarayıcısı varmı fileserve rapid gibi siteler'den indirme yapabilecek

öfy

Üye
selam benim 6630 a yüklenecek en iyi programları verebilir misiniz yani her konuda sizin 6630unuz olsa hangi programları kullanırdıniz teşekkürler~

Fir@T90

Üye
6630 iyi bir web tarayıcısı varmı fileserve rapid gibi siteler'den indirme yapabilecek

İndirme işleminden önce saniye sayan hiçbir download sitesinden indirme yapamazsın şuana kadar 10dan fazla tarayıcı kullandım bu özellikte bir tarayıcı mevcut değil maalesef. Yinede bazı tarayıcıların ana menülerindeki kısayollarda sundukları download siteleri işini görebilir. Ben UC Browser, Opera ve Bolt kullanıyorum en iyi tarayıcılar bunlar.

----------Eklendi @ 20:31:50 ---------- Yazıldı @ 20:30:48 ----------

örnek ;gosterge.sisx tir mesela bilgisayarda yapılması gereken sağ tıkla ad değiştir de .sisx in x ini sil enter de bu kadar

Alakası yok arkadaşım dosya çalışmaz.

----------Eklendi @ 20:43:29 ---------- Yazıldı @ 20:31:50 ----------

selam benim 6630 a yüklenecek en iyi programları verebilir misiniz yani her konuda sizin 6630unuz olsa hangi programları kullanırdıniz teşekkürler~

Msnden ulaşırsan yardımcı olurum arkadaşım.

Merhaba. Benim de bir 6630'um var. Telefonu PC Suite'ye bağlayıp içindeki mesajları bilgisayara aktarmak istiyorum lakin mesajlar görünmüyor. Acaba bu problemi nasıl giderebilirim???

Teşekkürler...

maçkolik, sahadan gibi sitelerde sorun oluyor diğer denediğim telefonlarda bu sorun yok sadece 6630'lar da böyle bir sorun var..

Nolte_x

Üye
Selamlar. Benim 6630 da 3G bağlantısını yakalıyorum. EKranımın şebeke çeken kısmının altında 3G yazıyor ancak belli bir süre sonra şebeke gidiyor, yani telefon çekmiyor. Ama 3G yazısı hala orada duruyor Ne yapmalıyım?

Nolte_x

Üye

Yardım edem yokmu?

quandra

Üye
ya sisx uzantılı dosyaları neden açmıyo
bi yardımcı olurmusunuz

sis dosyası ve daha bir cok özellik için fexplorer indirin gerekli tüm programlar maxicep forumlarında var aramayı bilirseniz bulursunuz zor değil

----------Eklendi @ 19:54:59 ---------- Yazıldı @ 19:54:14 ----------

hatta buradan format değişikliğide yapabilrsiniz.. sis exe ne isterseniz....

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Kusura Bakmayın Net Kesıldı. Uzun Sure Actıramadım Artık Sızlerleyım

Nolte_x

Üye
Forumun başlığı Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende değilmi? Nerdesin ScreetCity? Yardım bekliyorum arkadaşlar...
Evet yardım bekliyorum...

----------Eklendi @ 22:47:23 ---------- Yazıldı @ 22:46:29 ----------

Evet yardım bekliyorum...

Nolte_x

Üye
Kardesım. O Cekım Gucuyle Alakalı Bısey Her Telefonda Oyle Turkcell Takarsan Telefonuna Farkı Anlıyacaksın.

-----------

Iyı Forumlar. !

Turkcell hatta taktım yine aynı problem var. Turkcell farkını anlayamadım? Sıkıntı telefonda ama çözemedim, yardım için buraya başvurdum ama sanırsam ondada yanlış tercih yaptım. Kardeşim ile başlayıp ukala cevaplar almak için üye olmadım ben bu siteye. Yardımcı olamayacaksanız başlık açmayın, olsun bitsin...

3g kapsamasında bır yerde oldugunda hat duserse 3g yazmaya devam eder ve hattın çekmeyebılır. bu normal bir şeydir ama telefonundakı arızayı en yakında ki telefoncuya göstermelisin.

Kardeşim ile başlayıp ukala cevaplar almak için üye olmadım ben bu siteye. Yardımcı olamayacaksanız başlık açmayın, olsun bitsin...
sanırım bu daha bi ukala oldu

yanlış anlama..
Kardesım. O Cekım Gucuyle Alakalı Bısey Her Telefonda Oyle Turkcell Takarsan Telefonuna Farkı Anlıyacaksın.
derken ScreetCity çekim gücüyle alakalı olabilir maksadında söylemiş.

İYİ FORUMLAR!!!