Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende

SeNiN Sadece sorunun ekranın bozulmuş "film yırtık olabilir yada düşürdüysen hafif bir esneme ekranda çizikler karışık bir ekran yada en sonda hiç görüntü gelmeme yapabilir. yapcağın tek şey al bir 2. el temiz ekran söküp tak çok basit.telefoncuya götürsen 30 TL ekran 5 de takma masrafı 35TL ye yapar engüzeli 2.el bir ekran bul mesela dan olabilir ve kendin tak.

Rapid dn dosya indirmek icin ne yapmam lazim 6630 tel yardimci olursan sevinirim ck ihtiyacim var

Merhaba
Ben 6630 kullanıyorum.Çevremdeki internet ağlarını görmek ve bağlanmak istiyorum bu konu 6630 mümkünmü Bu telefona program ile wi-fi özelliği yüklenebilirmi yüklenemezse başka bir çözüm varmıdır.Bilgi verirseniz memnun olurum.

webyusuf

Üye
yüklememiyor series60s support felan hatası alıyorum tema yüklerken

Yardım Edebilecek vaarmı ?

ben cevap verim imkansız wireless donanımsal bişey bu telefonda bulunmadığı sürece bişey yapamazsın bence 6630 u emekliye ayır artık

--------------- Ekleme ---------------

yüklememiyor series60s support felan hatası alıyorum tema yüklerken

Yardım Edebilecek vaarmı ?

doğru tema versiyonu seçtiğine eminsen telefonunu formatla öyle dene

haltayyy

Üye
s.a bnm 6630 a mesaj geldiğinde ekranda mesaj ibaresi çıkmıo ve genel durumdayken mesj gwldi seside yok sadece mesajlara grip geldiğinde öle grüyorum ekrana gelmiyor ancak mesajlarımdan öğreniyorm yardm edin şimdiden teşkkrler

compso

Üye
arayan numarayı engelleme ve sms engelleme programı varmı?

malfoyy

Üye
Benm 6630 da tv sorunu var bi yardımcı olurmusun tv izleyemıyorum

compso

Üye
6630da hafıza kartından geri yükle yaptım yalnışlıkla ve belli mesajlar,özellikle son aldığım 20-30 civarı mesaj silindi..bunu kurtarma şansım varmı?..yani o mesajları tekrar görme şansım??..

merhaba arkadaşlar.benm 6630 umdaki sorunum ekranda 5 sn. yede bir ekran anlık gdip geliyor.telefonu düşürmüştüm ekranını değiştrdm kırılmıştı.bide flash attrdım yinede düzelmedi.çözümü bilen varsa paylaşırsa sevnirim

kardeşim .sisx dosyalarını açmasını istiyorsan dosyanın üstüne gel sağ tıkla ad değiştir de X harfini sil yeter ...

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Gerı Dondum

romeo560

Üye
pekala bende güncelleme yaptım ingilizce oldu çareyi bir telelefoncuda 10 lira vererek hallettim

therol

Üye
kardes bende 6630 var sisx oyunlarını nasıl çalıştırabilirim ..

sahadan acılmıyo pryu yukledim ama beyaz ekran cıkıyo sanki acılcak gibi oyle kalıyo bilgine...

kandella

Üye
kardeş bn 6630 telefonuna güncelleme attım baglantı kesildi telefon açılmıyo yardımcı olurmsun yaww

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende 6630 var sisx oyunlarını nasıl çalıştırabilirim ..

Onun Uzantısını Sis Yap Calısıcaktır.

----------Eklendi @ 14:23:17 ---------- Yazıldı @ 14:22:42 ----------

sahadan acılmıyo pryu yukledim ama beyaz ekran cıkıyo sanki acılcak gibi oyle kalıyo bilgine...

Acılmıyorsa Bu Konuda Bısey Yapamam

----------Eklendi @ 14:23:51 ---------- Yazıldı @ 14:23:17 ----------

kardeş bn 6630 telefonuna güncelleme attım baglantı kesildi telefon açılmıyo yardımcı olurmsun yaww

Hard Formt At Duzelmesı Gerekıyor

kea_

Üye
Acilll!!!!! 6630'umu Ovi Suitle güncellerken telefon kapandı, ovi hata verdi hizmete bağlanılamıyor diye ve şimdi hiçbir tepki yok. şarja takıyorum ekranda değişiklik yok. Aç kapa *-3-yes-power hard format deniyorum tık demiyor. Yani öldü ne öneriyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.