bmwpower66
Üye
az önce soft format attım aynı değişen birşey yokhard diskine format at bence. olmassa başka seçimlerde sunucam
az önce soft format attım aynı değişen birşey yok
Yok değil 2 tane hattım var 2 side açık deil 2siylede denedim olmuyor sanırım sim yuvasında arıza varsim kartın açıkmı yani süresi doldumu ?
Yok değil 2 tane hattım var 2 side açık deil 2siylede denedim olmuyor sanırım sim yuvasında arıza var
benim tel normal deil eski sahibine çekmişbir telefoncuya göster derimnormal telefonlar böle hatalar yapmaz sim çıkısında sorun olabilir
kardeşeş ben rize ardesenden mirac kıyıcı ses yükseltme programı versene ben de bufurvar ek haparlör rica ederimm...
nasıl atılırHard Dıskıne Format At Duzelır
nasıl atılır
ben *3yes kapamadan yaptım ama silinmiyor program pc suıte ile telefonun hafızasına attı galiba telefoncu mplayer
Versiyon yükseltme ne kadar tutar
Merhaba ben 6630 kullanıyorum. Fakat menüden webe girmek istiyorum açıyorum ama bir siteye girmiyor ''Paket veri: Paket veri yok. Şebeke hizmetlerini kontrol edin'' diyor Ne yapıcağımı anlıyamadım yardımcı olursan sevinirim...
Ben nedenini kendim çözebildim benim sorun ayar filan değilmiş. Telefon faturası biraz gecikti onun yüzünden kesmişler. Mesaj atamıyorum Arama yapamıyorum ve internete giremiyorum. Yinede teşekkür ederim...WAP yaw 2222 yolla sana ücretsiz ne hattı kullanıyosan onun ayarı gelir k.gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?