nokia 5800X Üye arkadaş ne telefonmuş şu 6630. herkes bunu kırabiliyo. arkadaşlar 5130 var ve tuşlar kilitli. çö-ze-mi-yo-rum. yokmu bi çaresi. bilen varsa bi yardımcı olsun
arkadaş ne telefonmuş şu 6630. herkes bunu kırabiliyo. arkadaşlar 5130 var ve tuşlar kilitli. çö-ze-mi-yo-rum. yokmu bi çaresi. bilen varsa bi yardımcı olsun
falkocan Üye ben yükledim telefona dosya bozuk diyor nasıl iştir anlamadım..acaba benmi yanlış bisey yaptım bilmiyorum..
ben yükledim telefona dosya bozuk diyor nasıl iştir anlamadım..acaba benmi yanlış bisey yaptım bilmiyorum..
cafer001 Üye kardeş ellerine sağlık yaaa. O kadar şey yaptım olmadı. Senin prog. Anında işi çözdü xd ayrıca benim tel n70 bunda da sorunsuz çalıştı xd
kardeş ellerine sağlık yaaa. O kadar şey yaptım olmadı. Senin prog. Anında işi çözdü xd ayrıca benim tel n70 bunda da sorunsuz çalıştı xd
crazycakir_43 Üye kardeşim çok teşekkür ederim bi kerede oldu klawyene ve mausune saglık allah razı olsun cok sagol gercekden
kardeşim çok teşekkür ederim bi kerede oldu klawyene ve mausune saglık allah razı olsun cok sagol gercekden
telesir Üye slm benim tlf kapalı kilit kodunu giremiyorum proğramı hafıza kartına yükledim ama nasıl çalıştırıcam tlf kapalı
slm benim tlf kapalı kilit kodunu giremiyorum proğramı hafıza kartına yükledim ama nasıl çalıştırıcam tlf kapalı