nokia 6630 .jar oyunu donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia 6630 .jar oyunu donuyor
selamoın aleyküm arkadaşlar benim büyük bi sorunum var herşeyden önce en çok sevdiğim hatta kullandıuğım 6630 um Robinson cruose.jar oyununu açıyor fakat oyun kasılıyor ve sonrada donuyor neden bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen birde straded 2 oyununuda açamıyor en güzel oyunları bu telefonun açmaması beni deli ediyor bilgisi olan arkadaşlar sizden ricam bi yardım edin not telefona format attım gene değişmedi !

Konu Sahibi
vallaha bilmiyorum bu kadar sağlam destekli bir telefonun bu iki oyunu açamaması beni hayretler içerisine düşürüyor.freemem de kullandım gene fayda etmedi sanırım oyunun çıkışında bir hata var!

celibar

Üye
oyun çözünürlüğü telefonun ekran çözünürlüğünden büyük olmasından dolayi sorun çıkartabilir.

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
s60v2 telefonlar hepsinde java oyunlarda donmalar oluyor oyunların sis formatındakinleri bulursan donma olmaz

sabri04x

Üye
oyunları 176x208 çözünürlükte yalnız s60v1 bul öyle oyna bu sefer donma yapmaması lazım

Konu Sahibi
oyunları 176x208 çözünürlükte yalnız s60v1 bul öyle oyna bu sefer donma yapmaması lazım
iyide 6630 un da ekranı 176x208 neyse olmazsa bi 6600 alırız

----------Eklendi @ 20:35:01 ---------- Yazıldı @ 20:34:27 ----------

s60v2 telefonlar hepsinde java oyunlarda donmalar oluyor oyunların sis formatındakinleri bulursan donma olmaz
yok yalnız o 2 oyun için donma söz konusu diğer oyunlarda soruyn yok

sabri04x

Üye
176x208 çözünürlükteki telefonlarda örneğin 3250 S60V2 dir 6600 V1 dir 6630 v2 ye geçiş telefonudur bazılarını çalıştırmaya bilir bende 6630 kullanıyorum 2. tel olarak mesela bazı oyunları indirirken dikkat görürsün

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
iyide 6630 un da ekranı 176x208 neyse olmazsa bi 6600 alırız

----------Eklendi @ 20:35:01 ---------- Yazıldı @ 20:34:27 ----------

yok yalnız o 2 oyun için donma söz konusu diğer oyunlarda soruyn yok

aynı oyun bendede donma yaptı telefonla ilgili bişey olabilir

Genzo *

Üye
Mesela n70 Manager Oynuyamazsın Mac Oynuyamazsın Asırı Donar.

Yardımcı olabildimmi ?

Konu Sahibi
robinsoncrouse shipwricked.jar bi bu oyun ayak yapıyor hiçbir düzelme olmadı

Kasmayi sonlandıracak bi teknik bilmiyorum ama baya bi azaltacak yöntemlerim var benimde .. Oyunu tel e yükleyin ve hafıza kartıni çıkartın .. Temayi telin orjinal temasına alın ... Tele res atın ... Freemem ile düşük seviyede hafıza boşaltın ...
En az 2 kat hızlı oynamazsa oyun gel yanıma

Konu Sahibi
deneyelim bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...