nokia 6630 3g

KRMKRM

Üye
6630 3g yi destekleyen nokianın çıkardığı ilk telefondur, ayrıcı 3G SORUNSUZ ÇALIŞIYOR sadece arkadaki kamera açılıyor. ama karşıdaki kişiye heryeri zoom yaparak seyrettirebiliyosunuz hangi telefonun ön kısmında böylesine kaliteli kamera var zoom var... tek kamera amma hala yeni çıkan biçok telefondan daha kullanışlı telefon

Symbiont

Üye
Kesinlikle Hangi Telefonun Ön Kamerası 1.23 mpx

4G ye uyumlu telefonlar hangısı acaba

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
hiçte bile 6630'da 10 numara olmasa da 5 numara görüntülü konuşma olayı var ancak aynaya geçmek gerekio aksi takdirde karşı tarafa manzara izletmek zorunda kalıoz malum kamera arkada

Arenas.0

Üye
çok salasın akrdeş yani uzun lafın kısası 3G Nokia6630 DestekliyoR 8)

bakın arkadaslar 6630 la 3g konusması yapılıyor ayrıca ayrı bir aparata falan da gerek yok ben kayserideyim ve hergun konusuyorum hattınız avea ise 3G yazıp 3334'e turkcell ise de 3G yazıp 3636'ya gonderin cevap geldikten sonra şebeke modunu çiftmod yapın telefon kapanıp açılacaktır ondan sonra rehberden herhangi birinin isminin ustüne gelip ara>video araması diyin orda şebekeniz video aramnasını desteklemiyor der ama ondan sonra eski şebeke işaretinin yanında 3g yazısını görürsünüz hayırlı olsun NOT: Burdaki bilgiler 6630 bilgileridir yanlız goruntulu konusma yaparken arka kamera calısır

Adam 3G diyor görüntülü görüşme demiyor ki!
3g özelliği olan HER TELEFON da Görüntülü Görüşme yok.

Arkadaşım Telefonunda 3G desteği varsa ve 3G kapsama alanındaysan 3G'yi kullanırsın. Ben görüntülü görüşücem diyorsan ön yüzünde kamera bulunan bir cihaz alman gerekir. ikinci kamerası bulunmayan fakat 3G özelliği bulunan telefonlarda sadece interneti 3G ile kullanabilirsin.

stayla1

Üye
ben de 6630 bile yok sizce e 250 mi 6630mu

ocoist

Üye
6630 ile görüntülü konuşulmaz mı dıyorsun yani??

fkuark

Üye

Arkadaşım ben ve yukarda yazan, 6630 u olan arkadaşlarda diyorki görüntülü konuşma yapabiliyoruz öndede kamera yok yani önde kamera şart değil!! yanıltmayalım

6630 da görüntülü görüşme var önünde kamerası yok ama arkadaki kamerası çalışıyor eğer ben arka kamerayla uğraşmak istemiyorum dersen bir aparatı va 40 tl gitti gidiyorda onu alıp takıp iki kameralı kullanırsın

yhaw demen öle 6630 ii telefon hem önünde kamerası olan war siz hele ddeyin artıdan aprat mi gerekio ki ?

arakdaslar bende 6630 var goruntulu gorusme saglayamıyorum. karsıki taraf arayıncca gorusme yapıyorum ama ben arama yapamıyorum. sebeke ayarını ca cift mod yaptım neden olmuyor yardım edermısnız

ÖNCELİKLE SİM KARTIN 3G ye uyumlu olması lazm.sim kartın 3G ye uyumlu ise .hangi paratörüm hattını kullanıyorsan 3G yi aktif hale getirmelisin.3G AKTİF HALE geldikten sonra nokıa 6630 cihazın şebeke modunu çift mod yapmalısın.3G SEBEKESİNİN ÇEKTİĞİ Bİ BÖLGEDE 3G li arama yapıldıgında 3G lii görüşme yapabilirsin .6630 tek kamera oldugu için sadece sen karsıdakini görebilirsin.karsıya boş bi ekran yada senin belirledğin bi foto gözükür.3G li arama yapmak içinden rehberden video aramasını secmelisin.

mode01

Üye
6630 kullanıyorum görüntülü görüşme de yaptım arka kameraya bağlıyo görüntüyü

O-Xan

Üye
Beyler bu konuşmayı çok uzattınız. 6630'da görüntülü konuşma var fakat bu Türkiye'de sağlanamıyor.
Japonya'da ve diğer ülkelerin çoğun'da 6630 ile rahatca görüntülü konuşma yapılabiliyor.
6630'un 3g görüntülü konuşma aparatı var, buda aynen telsiz telefonların şarj aleti gibi telefonu üzerine oturtuyorsunuz ve konuşmaya başlıyorsunuz. Sizler için üşenmedim, resimleri'de buldum.

Bu Nokia'nın çıkarttığı ilk 3g aparatı. Daha pratik ve mini görüntü aparatları var. Sizlere tavsiyem 6630'u küçümsemeyin, çünkü Nokia'nın ilk 3g göz ağrısı. Zamanında holding patronların'da dolaşıyordu bu telefonlar

GazGu

Üye
sevgili kardeşler aramak istediginiz kişiyi saten diyor sesli arama video arama diye secip arıyacaz.... Camerayı dersten görüntülüycez normal fotograf ceker gibi konusucaz anlasılmayan bir sey var mı ????

ya erkadaşlar bende6630 a flaş indiremedim buradan yardımcı olun

6630 3g için yapılacaklar ayarlar şebeke girin gsm seçenegini çivt mod yapın yeniden başlatın tek kameradan görüntüyü alır görüntü gönderir hayırlı olsun