meteerdem Üye Bana 6600 da mp3 leri zil sesi yapabileceğim güzel bir proğram lazım elinde olan arkadaş varsa gönderirse sevinirim. mete@erdem.net
Bana 6600 da mp3 leri zil sesi yapabileceğim güzel bir proğram lazım elinde olan arkadaş varsa gönderirse sevinirim. mete@erdem.net
SON_VEDA Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir.[/quot SLM NE HABER BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN n: Genişletmek için tıkla ...
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir.[/quot SLM NE HABER BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN n: Genişletmek için tıkla ...
mehmet666 Üye arkadaşlar çoğu zaman programların ismi var ama dosyayı bulamıyorum?bana yardımcı olurmusunuz??
deliundertaker Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... saolasın
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... saolasın