delisakir Üye gorash' Alıntı: saolasın arkadasım Genişletmek için tıkla ... UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... ınşallah indircem doruysa allah razı olsun
gorash' Alıntı: saolasın arkadasım Genişletmek için tıkla ... UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... ınşallah indircem doruysa allah razı olsun
mpr_civil Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... gracias desde peru!!
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... gracias desde peru!!
max_xmax Üye teşekkürleer mp3 çalan telefon müzik olar kçalmaması çok saçma 5 şarkılık hafıza kartı olmayan telefonlar bile mp3 çalıyor ben anlamadım nokia telefon deil aslında tutuluyor olmasa salla gitsin
teşekkürleer mp3 çalan telefon müzik olar kçalmaması çok saçma 5 şarkılık hafıza kartı olmayan telefonlar bile mp3 çalıyor ben anlamadım nokia telefon deil aslında tutuluyor olmasa salla gitsin
hezber61 Üye amacımız siteden bişeyler vermeden almak değil ama daha yeni üyeyim paylaşak henüz bişeyim yok diye faydalandırmıyomusunuz ayıp valla
amacımız siteden bişeyler vermeden almak değil ama daha yeni üyeyim paylaşak henüz bişeyim yok diye faydalandırmıyomusunuz ayıp valla