PiSKoPaTTuRK Üye çok teşekkür ederiz böle bi eklenti için çok yararlı bişe ama ben daha indiremedim :S kusura bakmaın ama biri bana yardım etsin mesajınız olmadan bişe indiremezsiniz die uyarı geldi
çok teşekkür ederiz böle bi eklenti için çok yararlı bişe ama ben daha indiremedim :S kusura bakmaın ama biri bana yardım etsin mesajınız olmadan bişe indiremezsiniz die uyarı geldi
lyrex Üye okantr4' Alıntı: mp3 ü zil sesi yapabiliomu mesajlarda kalan mp3leri Genişletmek için tıkla ... mp3 zil sesi yapan diyo, yani yapar ve mesajladaki mp3leri kayit eddikden sonra onlarida yapabilirsin
okantr4' Alıntı: mp3 ü zil sesi yapabiliomu mesajlarda kalan mp3leri Genişletmek için tıkla ... mp3 zil sesi yapan diyo, yani yapar ve mesajladaki mp3leri kayit eddikden sonra onlarida yapabilirsin
lyrex Üye haem68' Alıntı: 6600 Için Zil Sesi Yapma Programi Ariyorum Genişletmek için tıkla ... süpersin kardes burda saaten o programi gösteriyolar sende onu aradigini söyliyon
haem68' Alıntı: 6600 Için Zil Sesi Yapma Programi Ariyorum Genişletmek için tıkla ... süpersin kardes burda saaten o programi gösteriyolar sende onu aradigini söyliyon
nuaray Üye march_rain' Alıntı: beyler ogg player warsa biri atsın Genişletmek için tıkla ... mrhb bu dosyayı indiremiyorum
march_rain' Alıntı: beyler ogg player warsa biri atsın Genişletmek için tıkla ... mrhb bu dosyayı indiremiyorum
nuaray Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler cokk işime yaradı.
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler cokk işime yaradı.