izcafer
Üye
telefonunuzu usb kablo yardımıyla bilgisayara bağlayın ve ovi suite programını çalıştırın. haritalar diye bi kısım olması lazım. ordan gerekli haritay indirip kurabilirsiniz.
bende bu telefon war.Aslında memnunum ama telefonun kutusundan nokia pc suite cd'si çıkmadı.Napmalıyım???(internette aradım ama bulamadım...)LÜTFEN ACİL YARDIM...
arkadaşlar bende 6303i almayı düşünüyorum fakat fiyatına bu siteden baktığımda düz 6303 daha pahalı görünüyor? ben i modelini şarjı için tercih etmiştim sizce fark eder mi? bir de telefonda dezavantaj olarak gösterebileceğiniz bişey var mı? lütfen yardımcı olun arkadaşlarbu telefonla ilgili bulduğum en geniş yorumlar burda.. siğzce düz mü alayım i mi alyım yardımcı olun lütfen..
Teşekkürler.
sizden allah rızası için bir oyun paketi istemiştim önceki sayfalarda.Hiç takmamışsınız bu durum gerçekten beni çok üzdü veya şöyle diyebilirdiniz; şu şu telefonun oyunlarını çalıştırır . 7500,6300 gibi ekranı 16.7m renk olan telefonların oyunlarını çalıştırabilirmi?bunları söyleyin bari .7500ın ekranı 2" fakat 6303i nin ekranı 2.2".Bu bir sorun yaratırmı oyunlarda?
Arkadaşlar Avea hat kullanıyorum. Gerekli Ayarları "*100#"den "Avea500"den defalarca aldım.Ancak Sorun çözülmedi.
"Avea500"den yardım istediğimde;
"Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Paket veri -> Paket Veri Bağlantısı" ayarını "Sürekli Bağlantı" olarak değiştirmemi istediler. Ancak problem çözülmedi.
Tekrar aradığımda telefonla ilgili bir problem olabileceğini teknik yardım almamı önerdiler.
Teknik serviste telefonda bir problem olmadığı, problemin hatta olduğu söylediler.
Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar? Yardım lütfen..
arkadaşım haritayı indrdim cihaza aktarıldı dedi hala cihazdan haritaya girince açılmıyor . başka ne yapmam lazım
Yahu Youtube Faceden Videoları Nasıl izlycm flash player güncelle dio fctklere .. Bilen varmı ltfnnnnnnnnn .s
Ya ben yer imlerinden giriyorumda watch video dedimde medya oynatıcıyi açıyor. Sonra bekliyorum . Yanıt yok tekrar deneyin diyor. Kaç kere demedim olmadı .d bu neden kaynaklanıyo herhangi bi bilginiz varmı
internet ayarlarınız 'vodafone live' ise 'vodafone internet' olarak değiştirin. Medya oynatıcıda biraz bekledikten sonra yine açılmıyorsa buraya yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?