omerozaydin Üye error veriyor bu ya yardımcı olursanız çok sevinirim --------------- Ekleme --------------- hadi
mnt_77 Üye Ne olursunuz bırı bana yardım etsın bu oyunları pc ye ındırıyorum oradan telefona aktarıyorum ama calıstıramıyorum ne olursunuz rapıd ı ındırdıkten sonra ne yapmam gerekıyor hıc bır yerde bulamadım bu cevabı ilgilenenlere şimdiden teşekkür edıyorum
Ne olursunuz bırı bana yardım etsın bu oyunları pc ye ındırıyorum oradan telefona aktarıyorum ama calıstıramıyorum ne olursunuz rapıd ı ındırdıkten sonra ne yapmam gerekıyor hıc bır yerde bulamadım bu cevabı ilgilenenlere şimdiden teşekkür edıyorum
yagıç Üye yenı uye oldum oyunları nasıl indırcem ardım edermısınız --------------- Ekleme --------------- lutfen bırı yardım edebılır mı ?
yenı uye oldum oyunları nasıl indırcem ardım edermısınız --------------- Ekleme --------------- lutfen bırı yardım edebılır mı ?
mezikmeri65 Üye harikasın arkadaşım saol çok teşekkür ederim saol kanki bnde çoktandır asphalt4 arıodum bnim 6300 için
harikasın arkadaşım saol çok teşekkür ederim saol kanki bnde çoktandır asphalt4 arıodum bnim 6300 için