garip40 Üye ya arkadaşlar ben bu oyunları indiriyorum ama bu programlarla tel açmıyor hangi programa cevirirsem açar tel ??? --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar ben bu oyunları indiriyorum tele atıyorum ama bu programla açmıyor tel hangi programa çevirirsem açar ??? --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar bu programla tele atınca çalışmıyor telde hangi programa çevirirsem çalışır ??????
ya arkadaşlar ben bu oyunları indiriyorum ama bu programlarla tel açmıyor hangi programa cevirirsem açar tel ??? --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar ben bu oyunları indiriyorum tele atıyorum ama bu programla açmıyor tel hangi programa çevirirsem açar ??? --------------- Ekleme --------------- ya arkadaşlar bu programla tele atınca çalışmıyor telde hangi programa çevirirsem çalışır ??????
mangafan06 Üye Teşekkürler ... Ya ben benim kuzeni korkutcamda sonunda bişey çıkan oyunlar varmı 5200 için ?
mertcarl Üye yaa bunu arıyodum işte yaa bi de amiral battı gibi bi oyun vardıı .. 6300 içinn =D bulabilir miyizz kii?
yaa bunu arıyodum işte yaa bi de amiral battı gibi bi oyun vardıı .. 6300 içinn =D bulabilir miyizz kii?