1-kanuni Üye ustam tesekürler ama su linki bi yenilesen süper olur. Yani OKEY lazimdi bana, tam buldum, buseferde link ölü. Bi el atarsan süper olur.
ustam tesekürler ama su linki bi yenilesen süper olur. Yani OKEY lazimdi bana, tam buldum, buseferde link ölü. Bi el atarsan süper olur.
bilgehann1991 Üye Konu Sahibi 1-kanuni' Alıntı: ustam tesekürler ama su linki bi yenilesen süper olur. Yani OKEY lazimdi bana, tam buldum, buseferde link ölü. Bi el atarsan süper olur. Genişletmek için tıkla ... evet süper olur ama evden uzaktayım dosyalar hep ankarada aksilik hardiskide sökmüştüm misafir gelirde silerse die şimdi antalyadayım mediafire engellemiş hesabımı dosyaları solidfiles'a taşıyacam ankaraya 1 hafta sonra anca geçerim
1-kanuni' Alıntı: ustam tesekürler ama su linki bi yenilesen süper olur. Yani OKEY lazimdi bana, tam buldum, buseferde link ölü. Bi el atarsan süper olur. Genişletmek için tıkla ... evet süper olur ama evden uzaktayım dosyalar hep ankarada aksilik hardiskide sökmüştüm misafir gelirde silerse die şimdi antalyadayım mediafire engellemiş hesabımı dosyaları solidfiles'a taşıyacam ankaraya 1 hafta sonra anca geçerim
İhtiyar007 Üye semo60' Alıntı: Konu kilitlensin bütün linkler ölü Genişletmek için tıkla ... Evet bu konuya kilit lazım çünkü linkler ölü!
semo60' Alıntı: Konu kilitlensin bütün linkler ölü Genişletmek için tıkla ... Evet bu konuya kilit lazım çünkü linkler ölü!