Nokia 603 internet sorunu

bulldoq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 internet sorunu
Merhaba arkadaşlar,araştırdığım ancak bir türlü çözemediğim bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Nokia 603 cep telefonumu daha 3 hafta önce aldım.Mobil veri ve wifi kapalıydı hiçbirşey yokken birden sürekli sol üst köşeden bağlanılamadı bağlantı yok diye uyarı vermeye başladı.Bağlanamaması çok normal çnkü internetler kapalı ancak ben bağlanması gerektiren bir programda değildim bir keresinde mesaj yazarken oldu bir keresinde angry birds oynarken oldu hatta bir kez alarmı kurarken oldu.Anladığım kadarıyla benim grdiğim uygulamalarla alakalı bişey değil.Bu uyarıları verdikten sonra wifiyi açmaya çalıştığımda internete şifresini yazıyorum ancak bir türlü bağlanmıyor hemde hiç bir tepki vermeden.Mobil veriyi açtığımda da internette facebook'a deneyince vb. kesinlikle girmiyor hatta hangi erişim noktasnı seçmemi istediğimi bile sormuyor (erişim noktaları vs. hepsi ayarlı ondan eminim).Özetle sorunum şu:Telfon durp dururken nete bağlanmak istiyor bağlanamadıktan sonra da ben istesem de internete bağlanamıyorum.
Yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

E_yedi

Üye
arkadasım e maılın felan acıksa baglantı ıstıyor. Veya herhangı bır uygulama ..wıdget ağ ıstıyor. Ayrıca oynadıgın oyun ınternet baglantısı ıstemıs olabılır sonrada bagkanamayınca o uyarıyı verır.

Ve yıne ayrıca telefonun sebekesı gıdınce mobıl verı acıkken ınternet baglantısının gıttıgı hakkında bılgı verr. Sen uygulamaları kontrol et bakalım ayarlarada bır bak hıc yapamassan aynı uyarıyı verıyorsa bırde telfoncuya goster veya teknık servıs ara konus onlar sana yardım ederler .

bulldoq

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirmeler için oto kontrolü falan da kapadım.Tüm uygulama vb. ulaşabildiğim ayarlarda internetle alakalı olan kısımları kapattım.Asıl korkum virüs benzeri bir şey ancak indirdğim 4 5 uygulamanın hepsi ovi store'dan

E_yedi

Üye
aekadasım sybmbian telefonları kola kolay vırus almaz hatta hıc almaz dıyebılırım. Pcı ye bagladıgında vırus telwfona gectıgınde sadece kurulum dosyası ve muzıl resım felan bu dosyalarını kullanılmaz hale getırır. Vırus bu tur hatalar yaratamazkı. Bırak hata vermeyı zerre kadar yavaslatmaz cunku symbianlar androıdler gıbı vıruse acık degıl .O yuzden hıcbır korkun olmasın.

bulldoq

Üye
    Konu Sahibi
Demekki uygulamalardan biri yada bir kaçı internet istiyor dolayısıyla bi uyumsuzluk yaratıyordur.Bir cep telefonu dükkanınada uğrar sorarım çok teşekkürler

internet baglantısı ısteyen bır seyler var o zmn veya arka planda br seyler calııyor orta tuşa bastıgında acık bir sey yoksa appstop progrmını ındır kur arkplanda calısan ve orta dugmeye bastıgında gozukmeyen uygulmaları gorue bi dene

aaydin

Üye
arkadaşlar bende nokia 603 war bir türlü internete girmiyo wlana bağlanmıyo ne yapabilirim

[ENGİN]

Üye
ust bardan mobil veri veya wifi yi açınca damı bağlanmıyor

yapıcan tek şey cihazı flashlamak.aynı sorun bendede vardı flash ladım kurtuldum.forumda var flashın nasıl atıldığı.

anl753

Üye
Aynı sorun bende de var kardeşim çözebildiysen banada anlatırmısın. Mobil veri ile telefonda bulunan uygulamalardan interneti kullanamıyorsun Facebook Twitter gibi sadece web den girebiliyorsun bu uygulamalara

quickoffice varsa ondan *#7370# yapın bidaha da quickoffice yüklemeyin picsel smart office kullanın

PYTHONs

Üye
Hard format at gereksiz uygulamalar yapıyo onu ve hard formatta bunlar uçar.

arkadaşlar benim nokia 603 telefonum var.mobil veri açıkken bakiyemden para gidiyor.facebook twitter paketi obeneliğim var onlara girmek için mecbur mobil veri yi açmak zorundayım.açıyorum bu sefer bakiyeden para gidiyor.yardım edermisiniz ltf.

bende bitek youtube videolari acarken baglanilamadi baglanti yok dio