Nokia 5800 yazılım bakın lütfen!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 5800 yazılım bakın lütfen!!!
Merhaba arkadaşlar bende 5800 var suan 51.0.006 sürümü var yeni sürüme yükseltmelimiyim sizce

jeshogh

Üye
yükseltmelisin bence ben 4 gün önce yükselttim çok çok memnunum ekranı çevirince çok çabk dönüyor mesaj yazarkende tuslar daha kolay basılıyor dokunmatiği değisiyor kesinlikle yükselt......

kesinlikle yüklemeni tavsiye ederim dokunmatik hassaslasiyo dış sesi artıyo wifi çekim gücü artıyo performansta çok artış var telefon baya hizlandi kesinlikle pişman olmazsın
Iyi forumlar

Konu Sahibi
Teşekkürler yaptım fakat bir sorum daha olacak güncelleştirmelerde nokia mssager falan 5 tane yazılım var böyle onları yapmalımıyım

--------------- Ekleme ---------------

Ya yazlımı güncelledikten sonra şarkı gönderdiğimde kaydete basıyorum genelistem hatası diyor ne yapıcam kafyı yedim

O güncellemeller isteğe bağlı ben yüklemedim boşuna telefon hafızasını harcamasın die ama sadece müzik çalarla ilgili bi güncelleme var onu yaptık şarkı sözlerini gösteriyo artık müzik çalar o güncellemeyle.

jeshogh

Üye

s.a birader bende o sarkı sözlerini gösteren güncellestirmeyi yaptım ama sarkı sözlerini göremiyorum nasıl bakılıyor bilgi verirmisin?

Evet yap çünkü yapıcağın sürümün daha üstü var.

s.a birader bende o sarkı sözlerini gösteren güncellestirmeyi yaptım ama sarkı sözlerini göremiyorum nasıl bakılıyor bilgi verirmisin?

A.s arkadasim şarkı sözlerini görebilmen icin o şarkının sözlerinin senin mp3 şarkı dosyanın icinde olması lazım yani her şarkıda olmuyo malesef ama istersem mp3 taq editör programı ile şarkılarının icin internetten bulduğun şarkı sözlerini ekleyebilirsin.

jeshogh

Üye

eyvallah saolasın bilgilendirdiğin için...

cunda_74

Üye
mutlaka yap ben yaptım süper oldu yha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...