nokia 5800 yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia 5800 yardım
slm arkadaşlar 5800 aldım ama bazı konularda hala zorlanıyorum film izlemek için program varmış smartmovie diye yükledim çalışmadı. bazı tema oyun ve benzeri progrmaları çalıştırmıyor deslenmenmiyor diye bi uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

Nedved arkadaşımız yardımcı oLmuş. yükLediğin programın s60 v5 oLmasına dikkat et

Konu Sahibi
Teşekkur ediyorum destekleriniz için

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar deniyorum fakat yinede olmuyor ya deli olacağım desteklemiyor diyo mavi bir simge şeklinde çıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

bazı uygulamaları da yüklediğimde uygulama sağlayıcınızla görşün diyor

okankuli

Üye
smybian olan uygulamaları çalıştıramıyor

imzamdaki film izleme programını kullanabilirsin, sorun olmaz garanti ederim

sa ben 5800 exp musıc aldım.ana menüyü aşağı yukarı kaydırdığımda yada kaydırmadığımda arada galeriye dokunuyorum ana menü kayıo.bu bana özel bi sorunmu yksa genelmi.tlefondan sğucm yrdım pls

Aynısı bende de oluyor bazen. Bence genel bir sorundur. Yeni versiyonla düzeltilir büyük ihtimal.

Bende zamanında çok uğraştım smart movie ile film izlemek için ama çok büyük fps kaybı yaşıyordum.Görüntü İzlenemeyecek dereceye geliyordu.(ard ardına sıralanan resimler gibi ) Bende alternatifler aramaya koyuldum bu arada format factory diye çok yararlı bir program keşfettim.Üstelik her telefona , her boyutta çeviri yapabiliyor.İçinde dahili 5800 ayarları yüklü geliyor.Size sadece çevirilecek dosyayı içine atıp ayarlardan önce nokia sonra 5800 Xm yazanını tıklamak gerekiyor gerisini o hallediyor.Program çok kullanışlı, ücretsiz ve türkçe.Telefona attığınızda kaliteyi görüyorsunuz.(Kendi video oynatıcısından oynatarak.)Tek eksisi windows 7 de altyazıları bozuk gömüyor.Sorun olursa cevaplarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...