KABUSGECESI Üye 5800 expressmusic kullanıcısıyım madem s60 tlfnu bu peki ses konusunda neler var?mesela genç yaşlı kadın erkek gibi dönüştürücü yazılımlar varmı arkadaşlar bilen varsa pm atsın
5800 expressmusic kullanıcısıyım madem s60 tlfnu bu peki ses konusunda neler var?mesela genç yaşlı kadın erkek gibi dönüştürücü yazılımlar varmı arkadaşlar bilen varsa pm atsın
ozay5701 Üye süresi geçmiş sertifika sorunu veriyor tlf nun tarih ayarlarıyla oynadım ama malesef : (((((
CharismAeRoL Üye Paylaşım için teşekkürler arkadaşım. Sertifika süresi dolmuş programın bu yüzden problem yaşanmakta
TELEPHOoNE Üye proğramı indirdim bu gün telefonuma yükleyeceğim umarım hata vermeden çalışır...5800 için opera mini yi öneririm
proğramı indirdim bu gün telefonuma yükleyeceğim umarım hata vermeden çalışır...5800 için opera mini yi öneririm
sdkmc Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinden güncel programı indirebilirsiniz ----------Eklendi @ 09:33:32 ---------- Yazıldı @ 09:17:55 ---------- çok güzel çalışıyor ama türkçe değil yarı çince yarı ingilizce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinden güncel programı indirebilirsiniz ----------Eklendi @ 09:33:32 ---------- Yazıldı @ 09:17:55 ---------- çok güzel çalışıyor ama türkçe değil yarı çince yarı ingilizce