Onur Saka Üye Konu Sahibi Rica Ederim Arkadaşım --------------- Ekleme --------------- 160 Kişi İndirmiş 26 Teşekkür eden Var
bergama66 Üye 1. ve 3. temalar çok güzel teşekkürler --------------- Ekleme --------------- telefonum 5800 symbian hangi yazılımı olduğunu nasıl anlıyoruz.bazı temalar telefona yüklenmiyor bilen cevaplarsa sevinirim
1. ve 3. temalar çok güzel teşekkürler --------------- Ekleme --------------- telefonum 5800 symbian hangi yazılımı olduğunu nasıl anlıyoruz.bazı temalar telefona yüklenmiyor bilen cevaplarsa sevinirim
Onur Saka Üye Konu Sahibi Rica Ederim... --------------- Ekleme --------------- bergama66' Alıntı: 1. ve 3. temalar çok güzel teşekkürler --------------- Ekleme --------------- telefonum 5800 symbian hangi yazılımı olduğunu nasıl anlıyoruz.bazı temalar telefona yüklenmiyor bilen cevaplarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 5800 Uyumludur...
Rica Ederim... --------------- Ekleme --------------- bergama66' Alıntı: 1. ve 3. temalar çok güzel teşekkürler --------------- Ekleme --------------- telefonum 5800 symbian hangi yazılımı olduğunu nasıl anlıyoruz.bazı temalar telefona yüklenmiyor bilen cevaplarsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... 5800 Uyumludur...
mek70 Üye telefon için on izlemeli temalardan dosya indiriyorum aman açmıyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
telefon için on izlemeli temalardan dosya indiriyorum aman açmıyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
juntle Üye hocam bisey dikkatımı cektı masa üstü menu görünümü sizde cok farkli ve masa ustunde tus ve rehber görüntüsü altında 3 adet daha uygulama kullanımı ıcın kısa yol var onu nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
hocam bisey dikkatımı cektı masa üstü menu görünümü sizde cok farkli ve masa ustunde tus ve rehber görüntüsü altında 3 adet daha uygulama kullanımı ıcın kısa yol var onu nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
Onur Saka Üye Konu Sahibi ๔єคtђรt๏г๓, acemiforum, akdenizv, anathema23, asparuh44, azazel1068, aziz_ant, baygandalf, bergama66, Berke, blackdevil_61, bRkxq93, bugrayagan, bunyamin63, burock_ua, casflow, cemee61, cezasuc, dedilermi, eberkol, erdincatac, ErkEmr, etherkes, faruk_1666, gaddarbey, hkn.cn, incredibleemrah, innovaxxx, ishak12, jozzef88, kaan_mmm, kdr1903, kerzakov, kingmor, kuweyt, Marchegiani, mehmetabit, mutlu ferdi, noble93, onur600, poyrazeses, qmsmq, Revengeful, rocknroll94, serdar281, sghosts, taka3434, tunga61, volkanvolkan35, yucelozel, YuZaRSiFTaN Teşekkürler Arkadaşlar.
๔єคtђรt๏г๓, acemiforum, akdenizv, anathema23, asparuh44, azazel1068, aziz_ant, baygandalf, bergama66, Berke, blackdevil_61, bRkxq93, bugrayagan, bunyamin63, burock_ua, casflow, cemee61, cezasuc, dedilermi, eberkol, erdincatac, ErkEmr, etherkes, faruk_1666, gaddarbey, hkn.cn, incredibleemrah, innovaxxx, ishak12, jozzef88, kaan_mmm, kdr1903, kerzakov, kingmor, kuweyt, Marchegiani, mehmetabit, mutlu ferdi, noble93, onur600, poyrazeses, qmsmq, Revengeful, rocknroll94, serdar281, sghosts, taka3434, tunga61, volkanvolkan35, yucelozel, YuZaRSiFTaN Teşekkürler Arkadaşlar.