Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mi yoksa N96 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mi yoksa N96 mi ?
Evet arkad$lar bu iki nokia cihazi arasinda siz hangisini seçer ve tavsiye edersiniz :

Nokia 5800 diyorsaniz nedeni nedir ?
Yada Nokia N96 diyorsaniz nedeni nedir ?

Güzel ve anlatimli bir $ekilde Cevap verirseniz memnun olurm , saygilar

'Davut

Üye
N96 diyorum herşeyi ile katlar 5800ı

Eğer 5800 ı almayı düşünürsen aynı özelliklere sahip 5530 xm i öneririm...Görünümü 5800 göre daha güzel bence...Galiba 5800 dan daha ucuz ...

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2257258' Alıntı:
N96 diyorum herşeyi ile katlar 5800ı

Eğer 5800 ı almayı düşünürsen aynı özelliklere sahip 5530 xm i öneririm...Görünümü 5800 göre daha güzel bence...Galiba 5800 dan daha ucuz ...

Cevap verdigin için saol , 5530 iyi telefon ama wlan özelligi yok .

N96 tabi ki..Herşeyiyle geçer 5800

Ama N96 alacağına ben sana
N85 Veya N86 8MP tavsiye ederim N96yla aynı özellikler nerdeyse ..

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada : duydugum kadariyla
N96 in batariye gücu az diyorlar yani çabuk bitiyor batariye ? ,
Birde i$lemci yeva$ diyorlar (menu geçi$leri falan) ,
Nokia 5800 inda kamerasi kalitesiz ve berbat diyorlar !?

Bu telefonlari Kullananlar yukardaki sorunlarin dogru olup olmadigini söylerse sevinirim

hidolee

Üye
ben 5800 xm aldım 3 gun once gayet guzel tel sarjı cok dayanıyo bide 2 gun dayandı sarjı ama oyun oynamadım zaten tus kilidni kapatınca enerji tasarrufu yapıyo kamerasıda iyi, wifi cok kullancaksan 5800 al bence şiddetle tavsiye ederim.

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Ba$ka yorum yapan yokmu ?

romaz

Üye
n96 hıkaye ınternette dogru durust gezemessın kamerasına lafım yok ama tuslar,kızak sorun cıkarıcak olabılır eskı tl 5800 bence yenı tl nette gayet ıyı ekran genıs vıdeo cekımı gayet guzel foto cekımıde aslında fena sayılmaz 3,4 zoom dan sonra goruntu bozuluyor eee baska gayet kullanıslı tavsıye 1 5800 tavsıye 2 nokia x6

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
N85le N86'ya baktın mı?

Baktim tabi özelliklerini biliyorum ama benim kararimi 5800 tan yana kullaniyorum her özellik var fiyatida ucuz hem dokunmatigi seviyorum ben harika programlar yapmislar bunun için ...
ilgilendigin için sagol

devvrim

Üye
arkadaşım n96 kulladım bak sakın alma parana yazık alacaksan n86 al harika ötesssiii

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
ben kararimi 5800 tan yana kullaniyorum arkada$lar her özellik var fiyatida ucuz hem dokunmatigi seviyorum ben harika programlar yapmislar bunun için ...
ilgilendiginiz için çok sagolun

Revengeful

Emekli Yönetici
çok şey yüklersen acayip kasıyor

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Dogru o öncedendi son sürüm ile baya düzeldi ve hizlandi sürümü yükleyenler öyle diyor

Revengeful

Emekli Yönetici
telefonu en son v40 ta kullandım v50 de nasıl oldu bilemiyorum

merhabalar ilk önce bu 5800 da videolar titreşmeden akıcı bir biçimde cekilioyor ve telefona 640 x 360 çözünürlüğünde video klipler mesle mp4 veya 3gp atabiliyorsunuz asla kasma takılma söz konusu değil ve altyazılı izleyebiliyorsunuz ben 2 .5 saatlik flim izledim dedim batarya kesin bitti yandık bide baktım daha yarılamıs yane flim izlenmek için iyi bir telefon kulaklığının basıcok süper sesleri gercekci veriliyor eğer alacaksanız ekrana koruuyucu bant da alın 3 5 lira bişi o renkleri daha canlı gösteriyor

n96 da ise tabi ekranı ufak bellek miktarı cok ama nette gezmek ve oyun oynamak biraz sıkıcı o tellerde tuslarına tık tık basmak olmuyor 5800 da mesajlar daha hızlı yazılıyor 2 güne alısırsınız eğer sürgülü kapak ve hafıza derseniz n96 alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...