nokia 5800 hack yardım pls :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 hack yardım pls :(
npkia 5800 ımı hackledim ama eski orjinal haline nasıl getirebilecegimi bilmiyorum yardım lütfen

Yukardaki işlemleri gerçekleştir.

dzynn

Üye
tamam da, neden orjinale getiresin ki tekrar?

Nadir

Emekli Yönetici
sevmemiş.

Eğer hack yaptıktan sonra yeni versiyon çıktığında yükleyemem diye bi kaygın varsa hiç boşa telaş etme.

Yeni versiyon çıkarsa onuda yükleyebilirsin. ama yok ben bndan memnun kalmadım diyorsan ayrı mesele.

O zaman yukarıda verdiğim alıntı tarif ile orjinal v50 sürümünü yükleyebilirsin.

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
abi güzelde sanki nokia nın bi farkı yok gibi oluyo öbür tellerden ama ben nokia hayranıyım benim samsung almamıs öyleyenler oldu ama ben nokia 5800 ı almayı tercih ettim

Hack lenincemi bi farkı kalmıyor diyorsun yani tam anlayamadım nasıl farkı kalmadığını ??

dzynn

Üye
sen anlaşılan yeni almışsın hele az birkaç ay kullan biraz kurcala da bak nasıl farkı olduğunu nokianın samsung da neymiş dersin bir nokia 5 modele bedel

rbg12

Üye
    Konu Sahibi
abi ben nokia telefonu kullanırken sadece bazı ufak deişiklikler dışında diğer markalardan daha iyi ve paerformanslı çalıştığını düşünüyorum o yüzden bance orjinal daha güzel duruyor ama hack çok güzel önceki hacklerden herkesin zevki farklıdır benim zevkide bu

--------------- Ekleme ---------------

abi bu linkleri boş gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

abi ben bu jaf dosyasını indiremiyorun

1. Sini kur 2. sini kurduğun program files içindeki jaf klasörünün içine kopyala . Kopyaladığın programı çalıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...