nokia 5800 görüntü (kontrast) sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 görüntü (kontrast) sorunu ?
nokia 5800'ımda siyahlar olması gerektiği kadar siyah değil. aynı telefondan kardeşimde de var telefonları yan yana koyduğumuzda (güncel yazılım ve aynı tema) bariz görüntü farkı var.geçenlerde aynı telefondan bi arkadaşım da aldı ve onunla da karşılaştırdım benim 5800ımın görüntüsü daha parlak (renkler açık) ve siyahlar olması gerektiği kadar siyah görünmüyo. bunun için ne yapabilirim?

Mehmet

Emekli Yönetici
Teknik servise götür anladığım kadarıyla donanımsal bi sorun

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
teknik servise hemen götürmek istemedim açıkçası.eğer çözüm bulamazsam götürcem çaresiz.

belkide ayarlardan parlaklığı düşültmüşsündür biraz kurcala bence

gamer74

Üye
biraz kurcala bencede ama teknik serviste telefon biraz hırpalanıyo ben gönderdim telefonun yazıları dökülmeye basladı

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
yapacak bişey yok, teknik servis yolu göründü. sağolun arkadaşlar.

ayarlara gir orada ekran ışık sensörü ayarını ayarla tammadır yoksa bi hard format at sonra noki ovi indir son güncelleştirmeyi al 31. 0101 falandı sanırım tamamdır

Arkadaşın dediğine katılıyorum ben bir çok 5800 xm le karşılaştırdım benimkini bazılarının ekranı canlı parlak bazılarınınkisi sarı benimki sarı mesela biraz programla alakası yok bi sıkıntısıda yok gibi ama bu farklılıklar benimde kafamı kurcalıyor ama şu gözüme çarptı ekranı çok canlı parlak olanlar iyi foto çekmiyo sarı olanlar ondan iyi arkadaşta var kıyasladık sürümler aynı herşey aynı arada fark var kamera ayarlarıda aynıydı bilmiyorum.Bu ekran işi bazen benimde kafama takılıyor ama servise göndermek istemiyorum bi sıkıntı olursa anca gönderirim servis bazen tele iyi bakmıyor.

gokkurt

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben de götürmedim servise.. servis işi aklıma yatmadı pek

ya arkadaşlar benımde telefonumda aynı sorun war ama teknık servıse başka bi nedenden gönderdim onuda ekledım hiç dikkate bıle almadılar telefonum şuan dahada beter olduu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...