neoorog
Üye
Çok ilginç hocam halbu ki çin malı öküz gibi höğürür..arkadaşım ben çin malı 5800 aldım 150 tl ama tafsiye etmiyorum... bir kere kamera çok kötü... sesi de çok az çıkıyor.. program yüklemede de sorun var bu yüzden bence 6300 yazık değiştirme...
Evlat yazık etme telefonuna ,
Gavurların malını sakın alma,
Sonra çok pişman olursun,
Demedi deme sonra bana,
Ben saygı değer Sifoncu Baba.
dostum cin malını tartışma benle çin malı 5800 lar taklittir düşük kalitede üretilmiştir yanıltıcı yorumlar yapmayınya herkes konuşuo ama sanki kullandığınız orjinal telefonlar çin deil allahım ya arkasında hungry yazıosa bu çin deilmi evet toplanma yeri çin deil haklısınız ama içindeki her parça çinden gelio bilmeden konuşmayın ben tavsiye ediyorum çin malı var çin malı var orjinalle aynı keyfi alcağın 1 kaliteler var paraya kıycaksın n97 260 a almıcaksın 350tl ye video izliyeceğin programda yükleyebilceğin telefonu alcaksın bak bakalım hangisi iyi o zmn al sana bi site burdan bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwww. cepburda . com
Evlat yazık etme telefonuna ,
Gavurların malını sakın alma,
Sonra çok pişman olursun,
Demedi deme sonra bana,
Ben saygı değer Sifoncu Baba.
ya herkes konuşuo ama sanki kullandığınız orjinal telefonlar çin deil allahım ya arkasında hungry yazıosa bu çin deilmi evet toplanma yeri çin deil haklısınız ama içindeki her parça çinden gelio bilmeden konuşmayın ben tavsiye ediyorum çin malı var çin malı var orjinalle aynı keyfi alcağın 1 kaliteler var paraya kıycaksın n97 260 a almıcaksın 350tl ye video izliyeceğin programda yükleyebilceğin telefonu alcaksın bak bakalım hangisi iyi o zmn al sana bi site burdan bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwww. cepburda . com
arkadaşım sana diyecek hiç birşey bulamıyorum birincisi cehalet başa bela yazık ikincisi bi konu hakkında net bir bilgin yoksa boş yere kafada bulandırma çin malı tel çöp yığınıdır iphone ise kazık yemek için bire bir dir piyasanın vazgeçilmezi nokıaya herkes konuşuo ama sanki kullandığınız orjinal telefonlar çin deil allahım ya arkasında hungry yazıosa bu çin deilmi evet toplanma yeri çin deil haklısınız ama içindeki her parça çinden gelio bilmeden konuşmayın ben tavsiye ediyorum çin malı var çin malı var orjinalle aynı keyfi alcağın 1 kaliteler var paraya kıycaksın n97 260 a almıcaksın 350tl ye video izliyeceğin programda yükleyebilceğin telefonu alcaksın bak bakalım hangisi iyi o zmn al sana bi site burdan bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwww. cepburda . com
arkadaşım çin telefonlarına tema yükleyemezsin oyun yükleyemezsin video izleyemezsin nadiren bazılarını izleyebilirsin dokunmatigi berbat işlemci beş para etmez hiç hızlı deil plastik kalitesi çok kötü kanserojen etki taşıyo ver en önemlisi sar ( radyo aktif ışın dalgaları ) degeri çok yüksek beyinde tümör kalpte ritim bozukluguna sebep oluyor kardeşim canım 6300 ını heba etme lütfen sonra çok pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?