Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Mustafa Furkan' Alıntı: Telefonunuz Nokia 6220 ise muhtemelen hafıza kartı kullanıyorsunuzdur. Telefonunuza indirmek için bir card reader (kart okuyucu) olması yeterli.. Bu kart okuyucuyu hemen her elektronikçide görme mümkün. Üstelik fiyatı da çok ucuz... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bilgine Böcük cavv' Alıntı: nasıl ındırıoz kardeş Genişletmek için tıkla ... Dalgamı Geçiyosun Birader İndire Tıklarsan İner. Teşekkür Eden Kişilerede Ben Teşekkür Ederim
Mustafa Furkan' Alıntı: Telefonunuz Nokia 6220 ise muhtemelen hafıza kartı kullanıyorsunuzdur. Telefonunuza indirmek için bir card reader (kart okuyucu) olması yeterli.. Bu kart okuyucuyu hemen her elektronikçide görme mümkün. Üstelik fiyatı da çok ucuz... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Bilgine Böcük cavv' Alıntı: nasıl ındırıoz kardeş Genişletmek için tıkla ... Dalgamı Geçiyosun Birader İndire Tıklarsan İner. Teşekkür Eden Kişilerede Ben Teşekkür Ederim
SERSERİ07_ Üye Tesekkurler melek 1 tanesın ama raypıde takılıyorum hala 1saatte 1 tane ındırebılıyorum modem yanımda deyılde
Tesekkurler melek 1 tanesın ama raypıde takılıyorum hala 1saatte 1 tane ındırebılıyorum modem yanımda deyılde
SERSERİ07_ Üye ™ мγdяєaм;1828659' Alıntı: Olsun Sorun Değil İndire Biliyorsan Nee Alaa Rica Ederim. Genişletmek için tıkla ... indiriyorum tabı kacırırmıyım baska varmı elınde
™ мγdяєaм;1828659' Alıntı: Olsun Sorun Değil İndire Biliyorsan Nee Alaa Rica Ederim. Genişletmek için tıkla ... indiriyorum tabı kacırırmıyım baska varmı elınde