nokia 5530 skyfire problemi çozuldu !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj-xt

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5530 skyfire problemi çozuldu !!!!
arkadaşlar ilk once skyfire sitesinden nokia için olanini indiriyoruz sonra verecegim linkteki (prefs) dosyasini telefon c/data hafizasindaki skyfire klasorunun in içine kopyaliyoruz..dosyalar ayni oldugu için uyari gelecek: over write- senenegini secip yukledikten sonra telefonu açip kapatiyoruz..ve sky fire emrinizde..youtube ta biraz takilma oldu sanirim internet hizindan..tesekkurlerinizi bekliyorum 3 gun ugraştim çozmek için!!!! bu arada eski skyfire yukluyse onu tamamen kaldirmanizi tavsiye ederim !!! su anda ben kullaniyorum on numara!!

download ::

Tepkiler: rkap, ilker46, haydarhaydar2 ve 2 diğerleri
ben bu skyfire i dowland edemedim bunu görüntülü anlatımım yokmu arkadaşlar lütfen ..

azarax

Üye
slm benim bi sorunum var 5800 skyfire dan youtube veya face giriyorum wi fi ile video seyretmek istediğim zaman açılıo çok iyi ama ses alamıyorum ses gelmiyor hem youtube videolarında hemde face te
bi yardımcı olabilirseniz sevinirim...
şimdiden teşekkurler...!!!

dj-xt

Üye
    Konu Sahibi
skyfire ilk baslarken haparlor işareti geliyor onun açik olduguna emin ol !!!bir kere sesi açtiginda kapanmaz sanirim hatayla kapatmissindir!!ekranin sag alt kosesinde ok!!

--------------- Ekleme ---------------

pardon sol alt taymiş

--------------- Ekleme ---------------

ceptelefonundan syfire in sitesine baglanip nokia için olani indirdikten sonra yukarida linkin oldugu mesajdaki adimi izleyin

tulkas

Üye
5530um var ama video izlenmiyor bunu yüklersem izlencekmi ?
ve bu indirmeri telefondanmı yapıyoruz?

5530 da anlattığın gibi çalışmıyor kardeşim ülkeniz proğram tarafından desteklenmiyor hatası veriyor

zozo.jr

Üye
sertifika almam gerekiyormu

AlpReis

Üye
Skyfire öldü, Allh Rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...