Nokia 5230 Ekran Yan Döndürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Ekran Yan Döndürme
Pek sorun gibi olmasada telefonumu ben yan kullanmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir bir uygulama varmı ya da her hangi bir ayar ? (Konu yanlış yerdeyse özür dilerim)

dık tutsanda telefon yan durcak yanı onun bende yontemı var ama tel hacklı olması lazım

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu hacklı kullanmak istemem

hacklı kullanmak mak ıstemyom dıyon ama adam gıbı bısı yukleyemssınkkı daha devam edersın sertıfka hatalrına kardesım ayrıca sen komple ev ekranını mı dondurmek ıstıyon yoksa menude falan da gezerken dık tutsam bıle telefon yan mı dursun dıyon hangısı

valaa dedigim gibi sistem klasörlerine erişip öyle yapılıyo basit bi şekilde hacklenmiş cihaz lazım sadece ev ekranını döndürürsün şimdilik dur bı tane daha vafr dı bi bulayım ev ekranı yandondurme ama dik tutunca dık tutunca dik yan tutunca olur bulursa verem ınsallah sertifikalıdr

----------Eklendi @ 10:14:45 ---------- Yazıldı @ 10:13:08 ----------

Söyler Misin O Yöntemi Bende Öyle Kullanmak İstiyorum
bugun yazıcam buraya merak etme şimdi yazamam bugun yazarım

----------Eklendi @ 11:25:00 ---------- Yazıldı @ 10:14:45 ----------

acaba konumu acsam ordamı yayınlasam

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
bi tane daha varsa çok çok iyi olur bişey olmaz ev ekranı yan olsunda gerisi sorun değil

ogzhnoTr bıde bnu dene belkı olur belkı olmaz seınınkını hazırlıyom sıs halıneden yapmayaca calıscam olmassa baska sekılde yollarım sana

[/URL]

Tepkiler: By_GaBLiN

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
indşrmeye çalıştığım veridğini sertifikalı ama yine hata. neyse yaa gerek yok vazgeçtim

peykıı

----------Eklendi @ 16:45:04 ---------- Yazıldı @ 16:07:07 ----------

sıs te bı ılgınc bı hata aldım sız sımdılık manuel olarak uygulayın

sonra belkı sıs yapabılırsem olur

sımdık baslıyoz
ılk once rompatcher yamalrını aktıf edın ve c2z ve open4all ve yamasını aktıf edın baslagıca ekle deyın
ndırın ıcındekı private klasorunu c/prıvate ıle degıstırın bu ısı yaparken x plore dosya yonetıcıcı sını kullnarak yapablırsınz
sonra telefonun sensorlerını kapatın ayarlardan
ve telefonu yenıden baslatın
uyguladıgımız seyı sılmek ıstersenız
C:\Private\10282BC4\Rules\theodore_Qwerty.rul sılın
ve telefonu yenıden baslatın

kusura kalmayın sıs seklınde yaapamadım ama boylede olur

Hocam bende C6 var. Eğer sende de C6 olsaydı yan dönmesi için sürekli klavyeyi açık tut derdim. Ama klavyesi olmayan tam dokunmatik(5800, 5230, C5-03 vb.) tellerde sürekli yan dönmesi imkansız. Böyle bir telefon istiyorsan PSP'ilerin GSM bandına uygun olanlarını beklemen gerekiyor.

ımkansız degıl dostum 5800 var yukarda verdıgımı uyguladım
dık tutsam bıle tel yan duruyo hep cok ta guzel oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...