Nokia 5130c yazılım sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 5130c yazılım sıkıntısı
arkadaşlar telefonum nokia 5130c. bugüne kadar birçok telefona yazılım yükledim ve hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım. bu telefona yüklerken de yanlışlıkla iptal ettim ve phoneix programında scan product işlemini yapamadım. çünkü telefon ilk yükleme yaptığı sırada iptal ettiğim için içinde herhangi bir yazılım yok. bunu nasıl düzeltebilirim. Lütfen yardımcı olun..

Aynı Sıkıntı Bendede Oldu Kardeş.Bulursan Banada haber et inşaallah Kolay gelsin...

selamın aleykum...bende bır 5130 kullanıcısıyım.bu sorunları asmak ıcı yapmanız gereken nokıa nın sıtesıne gırıp nokıa software updater ı ındırıp bılgısayarınıza kurup telefonunuzu usb ıle pc nıze baglamak ve telefonun ekranına gelen baglanırken sor menusunden pc suıte yı secmek daha sonra nokıa updater programını calıstırmak olacaktır.nokıa updater ı calıstırdıktan sonra cıkan ekralar sızı yonlendırecektır ve basıt bı kac basamak ıslemı bıtırdıkten sonra ekran gıdecek ve tahmını 15 dakıka sonra telefonunuzun guncellestırme işlemı bıtmıs ve sorunlar ortadan kalkacaktır

züxbey

Üye
tamam ama telefon son surum daha yenısı cıkmadan surum guncellemıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...