Nokia 500

cpu işlemci gpu ekran kartı madem N8 ve türevlerinden hızlı 720p video çekemiyor çoğu S^3 oyununu oynatamıyor ne iş

cihazın yurtdışı fiyatı vergiler dahil 150 euro zannımca Türkiyeye ekim sonu gelir
işlemci ile kameranın ne alakası var kardeşim ? s3 oyununu oynatır neden oynatmasın suan ortada bir şey yok oynatmıyor diye

spartuas

Üye
701 uzerine tanimamm c7 niz varsa belle kurun 701 diyn.

işlemci ile kameranın ne alakası var kardeşim ? s3 oyununu oynatır neden oynatmasın suan ortada bir şey yok oynatmıyor diye
cpu ve gpu nedir ne işe yarar bi bilgin varmı senin o telefon tr ye geldiğinde bütün s3 lerden daha ucuz olucak sence katkat iyi olduğu içinmi nokia onu ucuzdan satıcak ? gpu olmayan bi telefon benim gözümde smartphone değildir gpu cpu ne onları bi öğren öyle gel yorum yap....

bütcesi kısıtlı olanlar için, özelikler oldukca iyi arkadaşlar

pRime.

Üye
teşekkürler, nokia 500 de görüntülü konuşma özelliği varmı acaba ?Resmi sitesinde video özelliklerinde şunlar yaziyor:Video CallVideo EditorVideo PlayerVideo RecorderVideo SharingVideo Streaming
Var ama dediğim gibi onu alana kadar c6-01 veya 600 almanı öneririm.

nokia 500 ve 600 arasında 30 Euro oynuyor, aslında dediğiniz gibi 600 almak lazım

Ayrıca tahminimce fiyatlar:

Nokia 500: 388 TL + KDV = 455 Lira
Nokia 600: 442 + KDV = 532 Lira

yha knka biraz ole de c6-01 in karizması biyerde yok

yok artık c6-01 dende küçük olursa onu kullanacak kişiye sabır dilerim

PriZm

Üye
yok artık c6-01 dende küçük olursa onu kullanacak kişiye sabır dilerim

C6-01 king 1 ghz işlemci yok 512 mb ram yok belle(şimdilik) yok.ama bu telefonun karizması yeter.bence c7 den bile daha iyi dizaynı var

aynen c6-01 1 ghz işlemci ve 512 ram olsa kimse tutamaz bu telefonu

Uruloki

Üye
@berke bilmiyorsun rezil olma madem ne diyorsun sen allah aşkına ya o zaman N8 1080p video çeksin madem kamera ile alakalı her şey birde arkadaşlar 600 tavsiye etmeyin 500 150 euro 600 270 euro dan çıkacak 700 daha mantıklı 190 euro o

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye

aynen konuştukça batıyor.mesajlarını okudukça gülüyorum.
n8 de o gpu olmasaydı angrybirds bile zor oynardın.

bırak hd video çekmeyi 640*480 piksel çekerdin.

herşey 1ghz işlemci ile çözülecek olsaydı ohoo..

aynen knka 1ghz işlemci ile çözülseydi ozmn bn pc de crysis 2 oynardım