Nokia 500-600-700 Hakkında ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia 500-600-700 Hakkında ??
Arkadaşlar bu telefonlar ne zaman Türkiye ye gelecek ? ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Ocean258

Üye
aynen kasım aralık donemı gıbı gelır bencede.. ama nokia ile devam etmek yada denemek ne kadar mantıklı olur onu bılemem dostum.. herkes bılıyor bunu artık nokıa almak risk birazcık

fiyatları hakkında hiç bilginiz yok dimi ? veya tahminen ne kadar olur ??

uribaju

Üye
son çeyrekte fiyatlarıda 1000i geçmez

Uruloki

Üye
600 = 270 euro 700 = 190 euro 701 = 290 euro vergiler dahil yurtdışı satış fiyatları

Nokia C2-02 ,C2-03 ,C2-06 Hakkında bilgisi olan var mı ? fiyatları.. çıkış tarihleri..

bersan47

Üye
kardeş bilgi olarak nokıa 500 ü gördüm 1 ghz lik işlemciye sahip ayrınlıtı bilgi için:

kardeş bilgi olarak nokıa 500 ü gördüm 1 ghz lik işlemciye sahip ayrınlıtı bilgi için:

Teşekkürler. siteye eklendiğini bilmiyordum

----------Eklendi @ 20:02:24 ---------- Yazıldı @ 19:57:38 ----------

nokia 500, 450TLyi geçer mi ? özellikleri çok iyi değil. ama işletim sistemi symbian anna olduğu için pahalı olur mu bilemem

61semih

Üye
turkıyede cok satacagı kesın,dunya genelı ıcın aynı seyı soylıyemem fakat anlamadıgım bırsey var sanbyan ıcın o 680 mhz ıslemcıler yetıyor dıyordu arkadaslar neden 1ghz lı peşpeşe cıhazlar cıkarıyorkı ?

Enayileri kandırmak için olabilir mi diger markalar gibi

Uruloki

Üye
o zaman neden çift çekirdek koydular android cihazlara önce bunun cevabını vermek lazım yetmiyor mu 1 ghz yoksa daha iyi bir performans için ve ya yeni çıkan oyunlara vs. ayak uydurmak için mi?

Lenneth

Üye

Cevap vereyim, yetmediği için

uribaju

Üye
aynı işlemci üzerinden gidiyorlar sonuçta belle 'de en yüksek verimin alınması için konulmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...