@@DiAbLo@@
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şarj aleti var ama orjinal bataryası yok sadece. Fotoğrafta da belli oluyor zaten bataryası. @Aybin.Kilic faturalı hat kullanıyorum o dediğin olmadı işteBaret de tek başına işe yaramaz ki
@The SLayeR haftasonu detaylı konuşuruz alacaksan eğer
Banka havalesi olabilir eğer tacir olmadan kargo şirketleri kabul ederse kapıda ödeme de olabilirÖdeme seçeneği belirt yollarım ücreti
Kardeşim zaten ücret çok az o yüzden kargo yu karşı taraf ödüyor. Havale için eğer hesap numaran varsa ücret kesilmiyor. Eğer yoksa 5 lira da öyle kesiyorlar.6670 almak isterdim ama kargo ücreti havale ne kadar tutar tahmini kargo kime ait
Kardeşim almak istiyorsan whatsapp dan sana video sunu atayım aklın kalmasın. e250i dışında hepsi sapasağlam.Sorunsuz olduğuna eminsin?
Kardeşim benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Babanın oğlu değilim sonuçta kimse kimseye güvenmez. Bu durumda talep edersen kapıda ödeme ile yollayabilirim. Ama o zaman 20 lirayı bulabiliyor kapıda ödeme. Ödeyebilirim dersen yollarım. Telefonu görmek istersen hemen özelden yazarım numarayı video çekip atarım. Karar senin kimseyi zorlamıyoruzkarar veremedim takip edicem konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?