nöbetçi eczane

DiaBLoS

Admin
zor olur oo Ugur um nasıl olacak bayan elaman...ilan verelim yaa..

DiaBLoS

Admin
nasıl olacak bu ımzamıza yazabılırız

DiaBLoS

Admin
yanınada bir erkek koymamız lazım unutmayalım aday olabilirim

Konu Sahibi
saat yine kaç olmuş...
kimler var bakalım?

Nazy

Üye
Nazy

Burdaaaaaaa

Nazy

Üye
Sağolll Hoşbulduk

şu gizli yarışma ne zaman açıklanacak
tabi yarışmaysa

eskiden daha çok takılırdım maxicep e...bi kaç kişiye kızdığım için girmiyodum uzun süredir...ama 3 günlük dünya...sorun yapmaya değmez hiçbişeyi...

Konu Sahibi
eskiden daha çok takılırdım maxicep e...bi kaç kişiye kızdığım için girmiyodum uzun süredir...ama 3 günlük dünya...sorun yapmaya değmez hiçbişeyi...
başkasına kızıp kendine ceza vermeben hiç takmam kafama.bakarım keyfime

nese eskilere dönüp keyfimizi bozmayalımm...önümüzdeki maçlara bakalım..

Konu Sahibi
yatma vakti geldi.maxide son durum böyle:
Konular: 65,989 | Mesajlar: 461,775 | Üyeler: 175,299
Son kayıt olan Üyemiz: anilatas
Son 24 saat içerisindeki yeni üye kayıt sayısı: 1278

benden bu kadar..ii geceler herkese...

Konu Sahibi
bende yatıyorum.giderken forumda nöbetçi kalanlar:
dreamboys69, remmaum, sayaci, merdanli, ta1fl, istanbul_fatihi, tanju_22, khankurt, daywalker15, yalinkan, themodest, coolmann55, hasanakcasu, akinilgun, ahmetur, romans1980, scratum, HANSFREE, Crion7, alper85, levent armut, ay120880, kaypak, doganay27, temel.61, alpayaksu, emirhan23, K_mesut, DELILIK, akrep26411, TRIKAS47, kingg_56, ayberk446, yunus1800, sauvage, mservank, hasanbilal38, faikkusku, Karaemir, sako, iiiiiii, yamacuk, chausin, djhayalet, efeler27, rusensinan, hamzabey16, siyah5555, OZZY1979, cbufatih, laax, kemal76, zevkopat, tttarumar, halikarnas, mugc, emilikiler, sozeri26, teendoi, onursalik, nizam, erdew, aligel, ohmmen, nazifgulec, basherustun, alexx20, sam84, toprak8baha, gkmn11, west1, asaskam, erdemefe, allegromoderato, technonur, dreamwtf, bukurti, ferhattunc, alpaslanli05, timberlake1, djkamer, oxis, uzmancavus, xx_mutu, cellllo, djceza87, SkyCaptain18, ender09, kelep_che, By_cepcep, metinmemet, hayalet_20, derviss, red, farukhan, kurtoğlu85, callcium, alsjaljkdf, hakanuysal, giunti007, E-R-S-E-N, bsilver79, black_53, aok-46, hercai24, macway, mc1, furkan_47, longboy, Delyyyy, devildox, JaNbErG, emir41, ercie, BuLuTyG, bookcase, need4_206, pardon29, anilatas, olivetti, canoline, DJ_OZKAN, kartal5, akrep66, turgayc, musa531, sinan_53, salihk, vargeller, van_hoijdonk, memo27, mtunc52, sonbela, Dave Blake, cihan1903, Kurt Beyi, erdost123, yamaha77, ucuk1982, vandetta855, dkoncalar, niksiz, cafan, blondem26, OguzOzseyrek, asll, durul_26, Nazy, karides, kopuq_izm, tetiktr, satoglu, xwini, cuke, lynx123, runre

Konu Sahibi
bi bağlanmadı ya!ttnet böyle işte