Niye

OPC

Üye
    Konu Sahibi

160 beygirlik alırsan belki hatta onu da mı tokatlarım ben sanki

Aman yürek yiyip de vti'lara kafa tutma da stock vti olsa piyasada varya alıcan onu her şeyi öğrenip kendin toplayacaksın of of

Enes

Üye
[video=youtube;75OLAg4oFZ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=75OLAg4oFZ0[/video]

TSI

- - - Eklendi - - -

Aman yürek yiyip de vti'lara kafa tutma da stock vti olsa piyasada varya alıcan onu her şeyi öğrenip kendin toplayacaksın of of
adam tokatlamış al sana VTI

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;Jn7_tXAgPHk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jn7_tXAgPHk[/video]

OPC

Üye
    Konu Sahibi

İkisi de stock değil. Sen Sakaryalı Minik's kardeşleri biliyor musun

Enes

Üye

Ayrıca o araba 1.6 iES'den bozma şimdi şu videoyu izle

bunu izlemiştim zaten de. bunların hiç biri stock değil turboları değiştiriyorlar chip tuning vs vs tam anlamıyla internetten hangisi performanslı bulamazsın. ama günlük kullanımda yakıt + peformans istiyorsan TSI vazgeçilmez. Vtec motor 10-12 litre yakarken. tsı motor 7-8 arası yakıyor

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Teknoloji farkı var tabiki ama ne olursa olsun vtec motor 10.000 rpm çeviriyor dehşet bir şey tabiki tercih tsi olur ama hep bi vtec sevdası var içimde

Enes

Üye

Teknoloji farkı var tabiki ama ne olursa olsun vtec motor 10.000 rpm çeviriyor dehşet bir şey tabiki tercih tsi olur ama hep bi vtec sevdası var içimde
ona bakarsan bende de var da hangi güç yeter la ona benzin için. dur hele çok para kazanalım da araba için değişik fikirlerim var

OPC

Üye
    Konu Sahibi

ona bakarsan bende de var da hangi güç yeter la ona benzin için. dur hele çok para kazanalım da araba için değişik fikirlerim var

Ulan en çok para araplarda şimdi gazetede okudum karavana 6 milyon tr değerinde altın kaplama yapmış mükemmel döşemiş falan tek düğmeyle bara dönüşüyormuş. Müslümanlığı çok bozdular neyse girmeyek o konuya. Yani bizde çok para olması çok düşük ihtimal

Enes

Üye
türkiye şartlarına göre çok para ben Golf GTI hastasıyım

OPC

Üye
    Konu Sahibi

türkiye şartlarına göre çok para ben Golf GTI hastasıyım

VAG grubu araçları performans sınıfında da günlük sınıfta da çok iyiler ama tasarıma ihtiyaçları var bence Audi hariç GTI harika araç

Enes

Üye

VAG grubu araçları performans sınıfında da günlük sınıfta da çok iyiler ama tasarıma ihtiyaçları var bence Audi hariç GTI harika araç

golf sadece far değişerek golf5 olur golf 6 olur golf 7 golf 8 olur

Kerim.

Üye
Ismail mesaj atamiyorum sana kardesim gitmiyo

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Ismail mesaj atamiyorum sana kardesim gitmiyo

Bakıyorum hemen kardeşim

- - - Eklendi - - -

Birazını sildim tekrar deneyiver

- - - Eklendi - - -