Enes
Üye
yarış mı yapıyoruz burda
Vtec 9000 rpm diyorum keşke hala üretilse çevre korumaya uymuyormuş bilmem ne
yarış mı yapıyoruz burda
çok film izleme evlad
Ben yaparımhatta ilerde para bulursam vti düşünebilirim ama sponsor lazım benzin için ya da sokak yarışlarından paramı çıkarırım
çok film izleme evlad
160 beygirlik alırsan belki
Vtec vti alırsam tsi ile tozumu alırsın
160 beygirlik alırsan belkihatta onu da mı tokatlarım ben sanki
adam tokatlamış al sana VTI
Aman yürek yiyip de vti'lara kafa tutma dastock vti olsa piyasada varya alıcan onu her şeyi öğrenip kendin toplayacaksın of of
[video=youtube;75OLAg4oFZ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=75OLAg4oFZ0[/video]
TSI
- - - Eklendi - - -
adam tokatlamış al sana VTI
- - - Eklendi - - -
[video=youtube;Jn7_tXAgPHk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jn7_tXAgPHk[/video]
bilmiyorum
İkisi de stock değil. Sen Sakaryalı Minik's kardeşleri biliyor musun
bilmiyorum
bunu izlemiştim zaten de. bunların hiç biri stock değil turboları değiştiriyorlar chip tuning vs vs tam anlamıyla internetten hangisi performanslı bulamazsın. ama günlük kullanımda yakıt + peformans istiyorsan TSI vazgeçilmez. Vtec motor 10-12 litre yakarken. tsı motor 7-8 arası yakıyor
Ayrıca o araba 1.6 iES'den bozma şimdi şu videoyu izle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu izlemiştim zaten de. bunların hiç biri stock değil turboları değiştiriyorlar chip tuning vs vs tam anlamıyla internetten hangisi performanslı bulamazsın. ama günlük kullanımda yakıt + peformans istiyorsan TSI vazgeçilmez. Vtec motor 10-12 litre yakarken. tsı motor 7-8 arası yakıyor
ona bakarsan bende de var da hangi güç yeter la ona benzin için. dur hele çok para kazanalım da araba için değişik fikirlerim var
Teknoloji farkı var tabiki ama ne olursa olsun vtec motor 10.000 rpm çeviriyor dehşet bir şey tabiki tercih tsi olur ama hep bi vtec sevdası var içimde
ona bakarsan bende de var da hangi güç yeter la ona benzin için. dur hele çok para kazanalım da araba için değişik fikirlerim var
türkiye şartlarına göre çok para
Ulan en çok para araplarda şimdi gazetede okudum karavana 6 milyon tr değerinde altın kaplama yapmış mükemmel döşemiş falan tek düğmeyle bara dönüşüyormuş. Müslümanlığı çok bozdular neyse girmeyek o konuya. Yani bizde çok para olması çok düşük ihtimal
türkiye şartlarına göre çok paraben Golf GTI hastasıyım
VAG grubu araçları performans sınıfında da günlük sınıfta da çok iyiler ama tasarıma ihtiyaçları var bence Audi hariç GTI harika araç
golf sadece far değişerek golf5 olur golf 6 olur golf 7 golf 8 olur
Ismail mesaj atamiyorum sana kardesim gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?