dalgaci37 Üye ben yeniyim forumdada bndede nimbuzz war arama yaparken sohbet penceresine dönemiyorum çaresi nedir forum kullanmayı pek bilmem ben deli.dolu.genclik@windowslive.com bi cwp atarsanız sewinirim arkadaslar
ben yeniyim forumdada bndede nimbuzz war arama yaparken sohbet penceresine dönemiyorum çaresi nedir forum kullanmayı pek bilmem ben deli.dolu.genclik@windowslive.com bi cwp atarsanız sewinirim arkadaslar
baver keskin Üye ben çin malı e71 telefonumda kullanıyorum getjar dan indirdim sesli sohbeti deklemio yalnız yazışmak için kullanıyorum sorunsuz çalışıyor
ben çin malı e71 telefonumda kullanıyorum getjar dan indirdim sesli sohbeti deklemio yalnız yazışmak için kullanıyorum sorunsuz çalışıyor
by_pyro Üye Nimbuzz'da Kafası Karışan varsa E-Buddy yi Öneririm. Kullanışı Rahat ve Türkçe.. Titreşim Bile Gönderebiliyorsunuz
Nimbuzz'da Kafası Karışan varsa E-Buddy yi Öneririm. Kullanışı Rahat ve Türkçe.. Titreşim Bile Gönderebiliyorsunuz
webci274 Üye 6600 uyumludur. Bilgisayardan hızlı bana göre herkese tavsiye ederim. Yalnız keşke rar şifresi koymasaydınız. Mobilde rar şifresi girilmiyor. Rar açmak isteyenler x-plore kullansın.
6600 uyumludur. Bilgisayardan hızlı bana göre herkese tavsiye ederim. Yalnız keşke rar şifresi koymasaydınız. Mobilde rar şifresi girilmiyor. Rar açmak isteyenler x-plore kullansın.