nimbuzz sohbet ekranindakş reklami gideremeyenler buraya (videolu anlatim)

Konu Sahibi
nimbuzz sohbet ekranindakş reklami gideremeyenler buraya (videolu anlatim)
arkadaslar videoya cektim tam olarak uygularsaniz kesin cozum alirsiniz telefonunuzda zntxhan olmasi gerekmekte zntxhanda 2ye basip leads yazdiktan sonra cikan dosyayi direk degistiriyosunuz sonra nimbuzzu kapatip zntxhanda dosyayi kaydeddikten sonra nimbuzza giriyosunuz reklam kalkmis oluyor, yardima ihtiyaciniz olursa yazmaniz yeterlidir.

Ekli dosyalar

Tepkiler: soulless_29xx, jejep ve merdemyar
Sana Bunu Öğreteni Söylememişsin Canın Sağolsun Kardeşim Benim Umarım Nimbuzz Kullanıcılarına Bir Yararımız Dokunmuş Olur...

Konu Sahibi
Sana Bunu Öğreteni Söylememişsin Canın Sağolsun Kardeşim Benim Umarım Nimbuzz Kullanıcılarına Bir Yararımız Dokunmuş Olur...

evet arkadasimin hakkini yememeli bana ogreten kendisidir tesekkurediyorum kendisine.umarim buzz kullanicilarina bir faydasi dokunur

Osman ben nickimi vereyim en iyisi !!~!!Pentagram!!~!! Bu nick eklerseniz her turlu yardım ederim arkadaşlar

Konu Sahibi
Osman ben nickimi vereyim en iyisi !!~!!Pentagram!!~!! Bu nick eklerseniz her turlu yardım ederim arkadaşlar

evet benim nickimde suskun123 ekleyin bekliyoruz her turlu yardimi merdemyar arkadasimiz yapacaktir...

lgkg300

Üye
Ne güzel dayanışma )) nimbuzz kullanmıyorum ama teşekkürler yine de...

Dayanışma Güzeldir Arkadaşım Bilgi Paylaşımı Dahada Güzeldir.Teşekkürler...

Ikinizinde eline sağlık gerçekten çok yararlı birşey n70te zaten ekran küçük birde reklam olunca çile bülbülum çile inşallah kurmayı basarisim

--------------- Ekleme ---------------

Zntxhan nedir nerden bulurum onuda yazarsanız çok güzel olur

Konu Sahibi
benim nick suskun123 ekle yardimci olayim sana zntxhan phyton bolumunde bulabilirsin yapamazsan ekle gonderim

Reklam büyük engeldi paylasim icin tsk isime yaradi

Biri bunu sis haline getiremezmi yada dosyanın düzenlenmiş halini verseniz eskiyi silip yeniyi atsak

mstfkrtp

Üye
nasıl olduğunu birde yazarak anlatın herkesin telefonu video oynatamıyor maalesef