Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi evet bir hatadan dönüşümü görüyorsunuz bu konuyla Yakın bir zamanda tekrar değiştirmeyi düşündüm fakat tehdit aldım özel birinden o yüzden değiştiremedim ----------Eklendi @ 14:46:23 ---------- Yazıldı @ 14:38:05 ---------- Nadir' Alıntı: Mert benden söylemesi bu napar eder seni kandırır.. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Olabilir demi Birçok Mert'in olduğu büyümekte olan bir forumda bu ismin alıcısı daha çok çıkar. Anlaşma yattı Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: olabilir ne demek bal gibi de yapar.. Genişletmek için tıkla ...
evet bir hatadan dönüşümü görüyorsunuz bu konuyla Yakın bir zamanda tekrar değiştirmeyi düşündüm fakat tehdit aldım özel birinden o yüzden değiştiremedim ----------Eklendi @ 14:46:23 ---------- Yazıldı @ 14:38:05 ---------- Nadir' Alıntı: Mert benden söylemesi bu napar eder seni kandırır.. Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Olabilir demi Birçok Mert'in olduğu büyümekte olan bir forumda bu ismin alıcısı daha çok çıkar. Anlaşma yattı Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: olabilir ne demek bal gibi de yapar.. Genişletmek için tıkla ...
spy ghost Üye mert seni çekemeyen var hele bu ismi geçen günkü şu yenilerin açtığı konuyu biliyorsun senin inadına