• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

NFS: Shift 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
NFS: Shift 2

Need for Speed serisinin uzun süren aralıktan sonra oyun olarak görülen NFS: Shift'in devamının bir sürü gelmemesi çok garip olurdu. Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen oyunun devamına da yine aynı stüdyo el atmış...
EA finansal raporları ile birlikte Need for Speed: Shift 2'yi de resmi olarak açıkladı.. İnternette görüntü ve videosunun çok az bulunan Shift 2 2011 Kasım aylarında çıkması bekleniyor...Hot Pursuit'ın aksine simülasyon öğeleri daha ağır iyi olan Shift 2 bu seriye yine farklı bir heyacan katacak gibi gözüküyor..

Merakla Shift 2'nin çıkmasını bekliyoruz..

WaHseT_35

Tepkiler: hobba11, Trackmania, must20 ve 4 diğerleri

'Davut

Üye
1 i zaten çok kötüydü şimdi 2 sini bekliyecem...

most wanted dan sonra pro street e baktım çok kötü geldi ondan sonrada nfsmw den başkasına bakmadım yavan geliyor nedense

Konu Sahibi
walla ben şuana kadar nfs nin bir sürümünü bi akrabamın evinde oynadım oda 15-20 dakika falan yaz tatilinde iyi bir ekran kartı alınca bir sürü oyun indireceğim.. şuan elimde 29-30 tane oyun var flash bellekte

Download Linki Alabilirmiyim Çıkmış Olması Lazım

Konu Sahibi
malesef benim elimde yok.. ama oyun indirme forumlarında belki bulabilirsin yada cd cilerde DVD sini alabilirsin

Forumlarda veya sitelerde bulabileceğimi bende biliyorum Ben paylaşman için söylemiştim

minoo

Üye
Most Wanted yaa benimseyemiyorum başkasını. Undergraund hiç hoşuma gitmedi benim mesela
Mw

CoDeYs

Üye
bekliyorum sabırsızlıkla

minoo

Üye
Ne güzel Rakip arıyorum kendime Kara listede 7deyim

Konu Sahibi
benim ekran kartı o kadar dandik ki counter dan başka yüksek grafikli oyunları açmıyo yaz tatilinde ekran kartı alcam ve sonra bol bol oyunn )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...