NFS Most Wanted iOS Video (30 Ekim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
NFS Most Wanted iOS Video (30 Ekim)
[video=youtube;BgFwI_e4VPg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BgFwI_e4VPg[/video]

Çıkış tarihi 30 Ekim...

Tepkiler: franzliszt ve Cihanî Sultan
Çok güzel bir oyun.

- - - Eklendi - - -

Ben bir de symbian için yazayım şunu.

Tepkiler: doctorrr ve Silinen Üye 94869

WebStyle

Üye
App Store'ye hemen gelir umarım. Bir de Asphalt 7 yi çok merak ediyorum..

iphone4s sanırım cihaz çok güzel oynatıyor hiç kasılmadan eser yok birde hdmi da bağlı - bir aralar iphone4s ve 4 için o sahte hdmi a sahip diyen arkadaşlar vardı izleyip beni hatırlarlar.

- - - Eklendi - - -

cihaz 4s yan sağ cizgiden belli.
http://www.youtube.com/watch?v=2xdHS4c3MEw&feature=player_embedded

- - - Eklendi - - -

bu oyun tegraya gelecekmi

Tepkiler: Cihanî Sultan

Neden gelmesinki?Android'in en yeni ve en güçlü gpusu.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adam bayağı iyi oynuyor Oyunun bilgisayardaki görüntüsünden neredeyse farkı yok

doctorrr

Üye
aspalht daha bitmedi sonra geçerik buna

Tepkiler: Cihanî Sultan

pRime.

Üye

o arkadaslar hala dolby veremeyen iphoneu iyi bilirler

cyber

Üye
oyun güzelmiş

o arkadaslar hala dolby veremeyen iphoneu iyi bilirler
dolby veremeyenmi ? yoksa dolby veremedeğini zannedenlermi playeri mevcut av player,proplayer,ecplayer,oplayer buyursun denesinler hatta n8 ile karşılaştırırlarsa şayet bende mevcut iphoneun kat ve kat daha yüksek ses verdiğinide görecekler

pRime.

Üye

ha ha ha o player, bu player, şu player. hala sahte dolby ile gerçek dolby'i karşılaştıracak kadar da komik yorumlar yapılıyor.

ha ha ha o player, bu player, şu player. hala sahte dolby ile gerçek dolby'i karşılaştıracak kadar da komik yorumlar yapılıyor.
kardeşim dolby bir codectir bakabilirsin - cirrus logic (iphone4s deki ses çipi ) dolby oynatabilen bir ses çipidir . dolby yi, wolfsonda(ipod ve samsungun üst seviyeli cihazları kullanıyor) açabiliyor yamaha(samsung galaxys2) ses çipide açabiliyor işin özü ses çipin ne kadar kaliteliyse sen okadar başarı sağlarsın örneğin cirruslogic 120db güç sağlarken yamaha daha açık frekansla farklı bir güzellik sunuyor ama senin gerçek diye tabir ettiğin dolby ses formatı n8 de çok az bir sesle çıkıyor anca amfiye takarsan yüksek ses alabilirsin . bu işin sahtesi gerçeği diye böyle bir ayrımı yok )) codec var açarsa açıyor açmazsa açmıyor , zamanında hdmi içinde sen dedinki n8 in hdmi ı gerçek iphoneunuki sahte hahaha ? bu işlerin sahtesi olmaz hdmi varsa var , dolby açıyorsa açıyor

pRime.

Üye

yok arkadaş ben laf anlatamıyorum. getir test edelim bakalım hangi cihaz hangi kaliteyi veriyormuş görelim. burdan o codec bu codec o oynatıcı bu oynatıcı diye iyice büyüttünüz hdmi'ınızı. yoksa yok kabul edeceksin.

??
kardeşim sen anlatıyorsun anlıyorum cevapda yazıyorum açıklıyorumda lakin sen anlamıyorsun ne yok ? dolbymi yok ? hdmi mı yok pes arkadaş yukarıdaki adamlar bile hdmidan bağlamış oynuyorlar göz göre göre halen yoksa yok diyorsun bana diyorumki iki cihazda bende mevcut sana gerçeği söylüyorum diyorumki apple çok daha kaliteli oynatıyor daha yüksek sesle diyorum halen inat ediyorsun sırf nokia taraflılısın diye gerçeği görmemeye çalışıyorsun bende taraflıyım ama gerçekleri kabul ediyorum inanmayana bak açıkçana alsın eline n8 ini c7 sini dolby destekli nokiasını eline alsın iphone4s ini kulaklığı taksın denesin bakalım hangi cihaz nasıl ses frekans veriyor eğer yalansa dediklerim gelsin sövsün bana al bukadar açık yazıyorum buyursun denesinler öyle kağıt üstünden yazmayalım gelişi güzel bilmeden biliyor gibi davranmayalım.dolby bir codectir ve şuan piyasadaki 40 liralık çin malı dvd playerlar bile açmaktadır bu bir marifet değil kaldıki apple ın kullandığı ses çipinin kalitesi n8 den daha üsttür n8 in içindeki ses çipi wolfson bile değildirki bir cirruslogic ses .çipine kafa tutsun yavaşşş! itirazı olan buyursun beni sallamadan otursun kendisi test etsin .özelliklede n8de film izlerken yada dolby destekli nokialarda kulaklıktan ses çok az gelmektedir ; nedeni ;ses kartının yetersizliği.en iyi kullanan bilir kardeşim.
konuya dönelim bu oyun nokiaya gelirmi acaba ?

pRime.

Üye

boş beleş konuşuyorsun. hdmi yok demekteki kastımı biliyorsun bilmiyormuş gibi yapıp bundan prim yapma lütfen, ben n8'deki dolby'i bir çok kulaklıkla denedim ve şahane ses veriyor sesin az olması kalitenin düşeceği anlamına gelmez. ki n8'deki baslı sesi iphone'daki aşırı yüksek sese tercih ederim. adamlar kutuya dolby sertifikası koymuş bunu boşuna koymuyorlar. bu demekki bu cihazda gerçek dolby kalitesi var demek. öyle sonradan yüklenen codeclerden değil yani, aynı kaliteyi VERMEZ yani. neyi kanıtlama peşindesiniz anlamıyorum ki.

oyunun lumia'lara gelmeyeceği kesin de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...