matador_paco Üye dostum oyun için teşekkürler n80 de çalışıyor fakat oyun kontrolleri ve grafikler çok kötü Kolay gelsin...
dostum oyun için teşekkürler n80 de çalışıyor fakat oyun kontrolleri ve grafikler çok kötü Kolay gelsin...
ismace Üye selam telefonum 6600 ve jar ları nasıl yukleyecegım bılgı verırsenız sevınırım telefona attım ama dasece dostyalar var simdiden tsk ler
selam telefonum 6600 ve jar ları nasıl yukleyecegım bılgı verırsenız sevınırım telefona attım ama dasece dostyalar var simdiden tsk ler
cnrokt Üye ismace' Alıntı: selam telefonum 6600 ve jar ları nasıl yukleyecegım bılgı verırsenız sevınırım telefona attım ama dasece dostyalar var simdiden tsk ler Genişletmek için tıkla ... sadece .jar şeklinde atacaksınız. .jar dosyasını açmayacaksınız.
ismace' Alıntı: selam telefonum 6600 ve jar ları nasıl yukleyecegım bılgı verırsenız sevınırım telefona attım ama dasece dostyalar var simdiden tsk ler Genişletmek için tıkla ... sadece .jar şeklinde atacaksınız. .jar dosyasını açmayacaksınız.