cnrokt Üye ccoolmann' Alıntı: indirmek için mesajın olması lazım diye bir yazıyla karsılasıyorum nasıl mesaj yazılıyo bilmyorum ne yapmam gerekiyo acaba Genişletmek için tıkla ... mesajı yazmış bulunmuşsunuz zaten
ccoolmann' Alıntı: indirmek için mesajın olması lazım diye bir yazıyla karsılasıyorum nasıl mesaj yazılıyo bilmyorum ne yapmam gerekiyo acaba Genişletmek için tıkla ... mesajı yazmış bulunmuşsunuz zaten
cnrokt Üye mesut011980' Alıntı: Arkadaşlar N8o Programlarini Indiremiyorum Yardin Edermisiniz Genişletmek için tıkla ... bu oyunu zaten indirseniz bile oynayamazsınız n80 de...
mesut011980' Alıntı: Arkadaşlar N8o Programlarini Indiremiyorum Yardin Edermisiniz Genişletmek için tıkla ... bu oyunu zaten indirseniz bile oynayamazsınız n80 de...
goblinhunter Üye goblinhunter' Alıntı: Teşekkür Ettim... Yaaa ben indirdim dee telefona nasıl atıcam?? Dosya rarlı. Hepsini tek tek mi atıcam?? Attım diyelim. Nasıl oynayacam ??? Bi yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yaaa yardım eden yok mu ??? Niye kimse ilgilenmiyor...
goblinhunter' Alıntı: Teşekkür Ettim... Yaaa ben indirdim dee telefona nasıl atıcam?? Dosya rarlı. Hepsini tek tek mi atıcam?? Attım diyelim. Nasıl oynayacam ??? Bi yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Yaaa yardım eden yok mu ??? Niye kimse ilgilenmiyor...
cnrokt Üye goblinhunter' Alıntı: Yaaa yardım eden yok mu ??? Niye kimse ilgilenmiyor... Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞIM İNDİRDİĞİN DOSYA NIN uzantısı .rar değil dikkat edersen açmayacaksın direkt telefona gönderceksin... hayırlı bayramlar.
goblinhunter' Alıntı: Yaaa yardım eden yok mu ??? Niye kimse ilgilenmiyor... Genişletmek için tıkla ... ARKADAŞIM İNDİRDİĞİN DOSYA NIN uzantısı .rar değil dikkat edersen açmayacaksın direkt telefona gönderceksin... hayırlı bayramlar.
goblinhunter Üye cnrokt' Alıntı: ARKADAŞIM İNDİRDİĞİN DOSYA NIN uzantısı .rar değil dikkat edersen açmayacaksın direkt telefona gönderceksin... hayırlı bayramlar. Genişletmek için tıkla ... Ayyy. Haklısın, hiç aklıma gelmedi. Evet ben ilk defa bu tarzda bir jar dosyası gördüm deee. Yardımın için sağol. Sanada hayırlı bayramlar.
cnrokt' Alıntı: ARKADAŞIM İNDİRDİĞİN DOSYA NIN uzantısı .rar değil dikkat edersen açmayacaksın direkt telefona gönderceksin... hayırlı bayramlar. Genişletmek için tıkla ... Ayyy. Haklısın, hiç aklıma gelmedi. Evet ben ilk defa bu tarzda bir jar dosyası gördüm deee. Yardımın için sağol. Sanada hayırlı bayramlar.
cnrokt Üye goblinhunter' Alıntı: Ayyy. Haklısın, hiç aklıma gelmedi. Evet ben ilk defa bu tarzda bir jar dosyası gördüm deee. Yardımın için sağol. Sanada hayırlı bayramlar. Genişletmek için tıkla ... önemli değil daha önce cevaplayamadığımız (görmediğimiz) için pardon...
goblinhunter' Alıntı: Ayyy. Haklısın, hiç aklıma gelmedi. Evet ben ilk defa bu tarzda bir jar dosyası gördüm deee. Yardımın için sağol. Sanada hayırlı bayramlar. Genişletmek için tıkla ... önemli değil daha önce cevaplayamadığımız (görmediğimiz) için pardon...