NFE Core Editor v2 English artık Core dosyaları editleyebileceğiz 02.06.2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mardok

Üye
    Konu Sahibi
NFE Core Editor v2 English artık Core dosyaları editleyebileceğiz 02.06.2011
evet arkadaşlar artık core dosyalarını editleyebileceğiz gördüğüm gibi maxicepte paylaşıyorum bende şimdi deneyeceğim deneyenlerde cevapları yazarlarsa sevinirim düzenleme bittikten sonra Rofs Calibration'a tıklayıp Rofs1'i 2B den 2C ye çevirip öyle Repack diyin

bu da link

mardok

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kardeş

K3M41

Üye
bu core dosyasını editleyipde napacanız ki
içinde birtek tema dosyaları var başka bişi yok

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Deneyen var mı? Core dosyasını editleyipte flashlayan?

mardok

Üye
    Konu Sahibi
zaten C6 fwlerde rofs2nin içine core ve uda dosyalarını ekledikleri için 3 5 dosya gözükür ama orjinal fwde bu geçerli değil çünkü çoğu dosya coredadır

merhaba arkadaşlar core dosyasını yalnızca pnht editleyebiliyor ama size daha farklı bi yöntem önerebilirim temiz bir cfw için
bildiginiz gibi telefonlara dinleme böcekleri filan atılabilir güven meselesi bi bakıma
ilk önce navifirm ile c6-00 Rm-612 nin rofs ve core dosyalarını indiriyoruz
core dosyasını yeniden adlandır deyip c00 olan soyadını c0r yapıyoruz
nfe ile ikisinide ayrı ayrı açıyoruz nfe kapatmayın sakın
sonra core dosyasını açtıgımız yeri bulup içindeki sys system falan filan iste onların hepsini açmıs oldugumuz
rofs2 nin içine atıyoruz
aplication managerden nfe nin içinde ki martin stub dosyasını siliyoruz
ve flasha hazır
şayet bu dosyayı tele atarsanız telefon çalışıyor ve açılıyor
kamera çalışmıyor
mesajlarda klavye çıkmıyor
yani editlemek için tertemiz direkt nokia c6 nın yazılımını tele kurulabilir hale getiriyoruz bizzat kendim denedim
flash atmaktan korkmayın şahsen 35 40 kez attım niye die sorarsanız yok temiz yok hatasız diyenlere inanıp
cfw kurmam sinirden deliye döndüm bir aydır ama çözdüm sorunu sonunda
daha fazla bilgi için 5800 c6 da ki diller hakkında yanlış bilinenlere bakın

mardok

Üye
    Konu Sahibi

C6 lar için bilmemde orjinal fwlerde gerek yok normal aç repack flash bitti

evvet arkadaşlar denedim çalışıyor prog toplama yapacağınızda pardion ayarlarını 2B den 2C çevirirseniz hiç bir sorun yaşamazsınız

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Peki hangi yazılımda denedin ofw/cfw? Neler ekleyip-çıkardın? Ona göre hareket edelim. Rofs2'deki gibi rahatça hareket edebiliyormuyuz dosyalar arasında? Yani modlamalar yapabiliyor muyuz?

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Peki hangi yazılımda denedin ofw/cfw? Neler ekleyip-çıkardın? Ona göre hareket edelim. Rofs2'deki gibi rahatça hareket edebiliyormuyuz dosyalar arasında? Yani modlamalar yapabiliyor muyuz?

ben ofw de denedmi çalıştı işin iyi yanı C6 modlarını uygulamam tek gereken dosyaların rofs2 ye mi core a mı atılacağını belirlemek onuda mod dosyalarına bakarak anlıyorum

too many files in a rofs directory.............£ repack deyince böyle yazıyor paketlemiyor galiba napcam bilen var mı?
fazla dosya atmışım beyler

ReQueM87

Üye
virüs var bunda dostum.

Oğuzhan

Üye
nokia cookerda aynı işlevi görüyo

beterpen

Üye
COK COK TESEKKUR EDERİM degerli kardesim.. Allah razi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...