zaza Üye 1STayTRue35' Alıntı: Orası öyle fakat bir şeye sahip olmak için sadece istemek yeterli olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Merak etme savastim oda ise yaramiyor
1STayTRue35' Alıntı: Orası öyle fakat bir şeye sahip olmak için sadece istemek yeterli olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Merak etme savastim oda ise yaramiyor
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: Merak etme savastim oda ise yaramiyor Genişletmek için tıkla ... Yaramıyorsa yapcak birşey yok en azından denedim ve mücadele ettim dersin fazla zorlamaya gerek yok
zaza' Alıntı: Merak etme savastim oda ise yaramiyor Genişletmek için tıkla ... Yaramıyorsa yapcak birşey yok en azından denedim ve mücadele ettim dersin fazla zorlamaya gerek yok
zaza Üye 1STayTRue35' Alıntı: Yaramıyorsa yapcak birşey yok en azından denedim ve mücadele ettim dersin fazla zorlamaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Dimi savaşta bir yere kadar hiçbir devlet sonsuza kadar savaşacak gücü bulamıyorsa ben nerden bulam öyle gücü...
1STayTRue35' Alıntı: Yaramıyorsa yapcak birşey yok en azından denedim ve mücadele ettim dersin fazla zorlamaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Dimi savaşta bir yere kadar hiçbir devlet sonsuza kadar savaşacak gücü bulamıyorsa ben nerden bulam öyle gücü...
haydaravısyon Üye 1STayTRue35' Alıntı: İnsanın karşısına hayatta 2 kere zengin olma fırsatı çıkarmış. Eğer bunlardan birini değerlendirebilirsen olursun. Ama kaçırdıysan da ve ya hala o fırsatın gelmediğini düşünüyorsan da kaçırmışsın demektir. Genişletmek için tıkla ... insanın önüne iki kere zengin olma fırsatı çıkıp bunun ikisiniden birini degerlendiriyorsa degrelendirmediği fırsat ile üç fırsat olmaz mı
1STayTRue35' Alıntı: İnsanın karşısına hayatta 2 kere zengin olma fırsatı çıkarmış. Eğer bunlardan birini değerlendirebilirsen olursun. Ama kaçırdıysan da ve ya hala o fırsatın gelmediğini düşünüyorsan da kaçırmışsın demektir. Genişletmek için tıkla ... insanın önüne iki kere zengin olma fırsatı çıkıp bunun ikisiniden birini degerlendiriyorsa degrelendirmediği fırsat ile üç fırsat olmaz mı
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: insanın önüne iki kere zengin olma fırsatı çıkıp bunun ikisiniden birini degerlendiriyorsa degrelendirmediği fırsat ile üç fırsat olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Haydar kendinde misin?
haydaravısyon' Alıntı: insanın önüne iki kere zengin olma fırsatı çıkıp bunun ikisiniden birini degerlendiriyorsa degrelendirmediği fırsat ile üç fırsat olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Haydar kendinde misin?