Haber Nexus 6 ?

Serhan

Üye
Nexux androidin en iyi telefonu ama , (lütfenlgfanlarıbişeydemesin) bu isim konusu biraz sıkıntılı. Nexus 6 dan sonra 7 çıkacak ve insanlar "aaa nexusun tablet telefonu mu var diyecekler(phablet)

Nexux androidin en iyi telefonu ama , (lütfenlgfanlarıbişeydemesin) bu isim konusu biraz sıkıntılı. Nexus 6 dan sonra 7 çıkacak ve insanlar "aaa nexusun tablet telefonu mu var diyecekler(phablet)
nexus 7 olamaz çünkü nexus 7 zaten var

Sonbaharda çıkar. Bence motorola üretiyorsa dahada ucuza çıkar.

Nexus 7 diye bir tableti var zaten.

Tepkiler: Serhan
dalga geçmek için yazdıysan ben espiri yapmadım. "su 0 santigrat derecede donar" "dünya, güneş etrafındaki dönüşünü 365 gün 6 saatte tamamlar" gibi bir gerçeği yazdım.
nexus'un bir sonraki neslinin ismi nexus 7 olmayacak çünkü halihazırda nexus 7 adında 7 inçlik tabletleri mevcut.
peki ismi ne olacak?
nexus serisi zaten 1-2-3-4-5 şeklinde gitmedi. nexus 2-3 yok mesela. o yüzden samsung tarafından üretilen "glaxy nexus"ta olduğu gibi üretici ile alakalı bir isimle gelecektir.

Konu Sahibi
Hocam sadece bir şakaydı biliyorum. Umarım kırılmamışsınızdır. Kusura bakmayın , özür dilerim.

Buğra

Admin
Tek dileğim 5.2' boyutunu geçmesin

seneye bu zamanlar alacağım nexus6

Tepkiler: Topal Pire
    Konu Sahibi
aslında 5' üstü telefon almam diyordum ama 5.2 sınırım

5.3 olsa bile almam vazgeçerim o derece çünkü çok büyük oluyor.
Özellikleri böyle gelsin. Fiyatı da uygun olsun. Başka hiçbir şey istemiyorum.

Tepkiler: Buğra

0MG90

Üye
Tanımadığınız insanlara espri yapmayın

Fiyatı en fazla 1600 olursa alınır ama sanmıyorum S801'ler 2000 lirada satılıyorsa bunun daha fazla olması lazım

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle android l ile birlikte gelir, ama bence 2015 başı snap 810 ile gelse daha hoş olur.