Sarangni
Üye
Birde Bu Ara Google Play Editionlu Telefonlar Çıkmaya Başladı Ama Nexus Serisini Bırakırmı Bilemem Ama Nexus Adı Gayet Güzeldi Neden Bırakıyorlar kiAman Desteği Kesmesinler de
Birde Google Tüm Desteğini Türkiyeye Açsa , Film , Müzik , Asistan Gibi İndiremiyorsun Markete Eklendi Fakat Türkiyede Destek YokTek sebebi olabilir isimleri Google ismi altında toplamak ve güçlü marka vurgusu.
Google Play Market
Google Müzik
Google Gazete
Google Kitap
Google Play Edition
Google Chrome
Google Gmail
vs vs
Yav Desteği Kemicek Yine Güncelleme Alıcak Sadece Nexus 6 Veya Başka Adla Telefon Çıkmıcak İsim Değiştirecek Kısaca
Ben Neler Neler Yükledim Sığdı Bu Dediklerin Ne Ki16 gb içine 200 mb müzik rr3,fifa14,dungeon hunter 3 veya 4,hill climb racing,whatsapp sığar mı?Bir de Score! yükleyeceğim1 gbda ıvır zıvır atsam ne kalır geriye
16 gb içine 200 mb müzik rr3,fifa14,dungeon hunter 3 veya 4,hill climb racing,whatsapp sığar mı?Bir de Score! yükleyeceğim1 gbda ıvır zıvır atsam ne kalır geriye
11 mi? benj telefonu aldığımda 14 Gb Yer Vardı. (Nexus 4)Nexusu sonuçta farklı firmaya ürettiriyor. O olay kendi telefonunu üretmesi ile ilgili olmalı. Google X filan diyorlardı, hatta güya nexus 5 çıkmayacaktı ama olmadı. Yani yeni çıkan laflar değil bunlar. İleride ne olur bilinmez.
Google play edition başka bir şey, hTc One'ın da var Google Play editionu Z Ultranın da var. Daha bir çok cihazın var. Bildiğimiz Z Ultra yine ama yazılımı Sonynin değil, nexusunki oluyor, güncellemeyi yine dire googledan alıyor.
16değil 11 gibi bir alan kalıyor sana ama sığar.Custom kernelle, otg desteği de sağlayabiliyorsun. Stock da yokmuş, öyle diyorlar.
11 mi? benj telefonu aldığımda 14 Gb Yer Vardı. (Nexus 4)
%100Doğrudur hacı, gibi dedim tahminen. Ortalama o civarda oluyorlar genelde ama 14de çokmuş, 14 olduğuna emin misin?
%100Nedeni Zaten Açık Saf Android Olunca Fazla Yer Gitmiyor
14 bana fazlasıyla yeter benceAynen, daha az yer işgal ediyor ama yine 14 çok geldi
Biz 8 kullanıyoruz14 bana fazlasıyla yeter bence
Biz 8 kullanıyoruz
14 bana fazlasıyla yeter bence
Vaaar, ben telefonun kendi hafızasından bahsettim.Niye senin hafıza kartı desteğin yok mu?
Aldıktan sonra böyle demeyebilirsin ama bence senin bütçene en mantıkl tercih bu.
Vaaar, ben telefonun kendi hafızasından bahsettim.
OlsunSonuçta artırabiliyorsun.
Oyun oynayan kim?Ama Oyun Yükleyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?