Telefon Tavsiyesi Nexus 4 alınır mı hala?

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 alınır mı hala?
Yıl olmuş 2014 nexus 4 alınır mı hala?900 TL ye?Geçen bir konu açtım da çoğu kişi nexus 4 dedi Çıkalı bayağı oldu buna ne zamana kadar daha güncelleme gelir?

Invoke

Üye
nexus 6 çıkana kadar herhalde (?) ama geliştirici desteği devam eder.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 çıkınca 5 mi alıyım o zaman ben telefonu alınca 2-3 yıl kullanacağım en az

MaxiHan

Üye
Kesinlikle tavsiye ediyorum, şu an piyasadaki telefonlarla çok rahat bir şekilde gerek hız gerekse tasarım vb yarışıyor.

18 ay güncelleme desteği var. O oyunlarda sıkıntı yaşamazsın oynarsın. O bütçeye alabileceğin iyi telefonlardandır. Daha yukarı çıkabiliyosan 5 i de tafsiye ederim.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
18 ay güncelleme desteği var. O oyunlarda sıkıntı yaşamazsın oynarsın. O bütçeye alabileceğin iyi telefonlardandır. Daha yukarı çıkabiliyosan 5 i de tafsiye ederim.
900 zorlama çok az 1000 e çıkma ihtimalim var 1000 tlye nexus 5 bulamam diye düşünüyorum

Bulamazsın maalesef bide yeni çıktı çok zor. Ama nexus 4 ü 900 950 ye rahat alırsın, tasarım olarakta güzel o arkadaki cam falan hoşuma gidiyo

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bulamazsın maalesef bide yeni çıktı çok zor. Ama nexus 4 ü 900 950 ye rahat alırsın, tasarım olarakta güzel o arkadaki cam falan hoşuma gidiyo
Turkcell'de 900 tl şuan oradan alacağım bir korkum var arkası cam ya çizilmez mi orasını ne yapacağız?Kap alsam orası görünmeyecek jelatin veya şeffaf kaplar falan var mı?

Sarangni

Üye
Nexus 4 kullanmayı bilene çok iyi bir cihaz.

Nexus 4 ve LG G arasında kalmıştım tercihim LG G olmuştu bunda hafıza 32 GB, 13MP kamera ve Tasarım etkili oldu.

Nexus 4 donanım ve fiyat olarak 900 TL bandında ki en iyi cihaz. Tek sıkıntısı 16 GB sıkıntı değilse direk al.

NEXUS

Üye
Turkcell'de 900 tl şuan oradan alacağım bir korkum var arkası cam ya çizilmez mi orasını ne yapacağız?Kap alsam orası görünmeyecek jelatin veya şeffaf kaplar falan var mı?
Arkası Özel Bir Cam Yani Kırmaya Çalışsan Bile Çok Aşırı Derece Zor Kırılır Telefonu Birkaç Kere Düşürdüm Çizik Dahi Yok Hiçbir Sorun Yok.
nexus 6 çıkana kadar herhalde (?) ama geliştirici desteği devam eder.
Google Nexus Serisini Bırakabilir Öle Bir Haber Okumuştum Google Play Editiona Geçeilirmiş Ama Desteği Kesmiyecekmiş. Öle Okumuştum Biyerde Yalan Olabilir.

avast

Üye
Nasilya neye gececekmis neye ? O nasi oluyo

Sarangni

Üye
Google Nexus Serisini Bırakabilir Öle Bir Haber Okumuştum Google Play Editiona Geçeilirmiş Ama Desteği Kesmiyecekmiş. Öle Okumuştum Biyerde Yalan Olabilir.

Böyle bir haber var ve muhtemelen doğru. Hatta Motorola'yı Lenovo almasından sonra bu şekilde gelebilir.

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
Böyle bir haber var ve muhtemelen doğru. Hatta Motorola'yı Lenovo almasından sonra bu şekilde gelebilir.
Birde Bu Ara Google Play Editionlu Telefonlar Çıkmaya Başladı Ama Nexus Serisini Bırakırmı Bilemem Ama Nexus Adı Gayet Güzeldi Neden Bırakıyorlar ki Aman Desteği Kesmesinler de

avast

Üye
Nexusta yalan oluyo demek android alirsam nexus diyodum oda sikinti oldu simdi tuh ne alcaz simdi

NEXUS

Üye
Nexusta yalan oluyo demek android alirsam nexus diyodum oda sikinti oldu simdi tuh ne alcaz simdi
Yav Desteği Kemicek Yine Güncelleme Alıcak Sadece Nexus 6 Veya Başka Adla Telefon Çıkmıcak İsim Değiştirecek Kısaca