KayraBey Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: elektrikler kesildi paydos. Ahmet iki kilo kofte al adresi ver Genişletmek için tıkla ... Selimpaşa devlet hastanesi yanı abi
papakudioflu' Alıntı: elektrikler kesildi paydos. Ahmet iki kilo kofte al adresi ver Genişletmek için tıkla ... Selimpaşa devlet hastanesi yanı abi
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Konuyu dağıtmayın ulen !! Genişletmek için tıkla ... gereksizlerdeyik kurarları ile ilgili konu açavam
Tahir' Alıntı: Konuyu dağıtmayın ulen !! Genişletmek için tıkla ... gereksizlerdeyik kurarları ile ilgili konu açavam
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Konuyu dağıtmayın ulen !! Genişletmek için tıkla ... İhtiyar sen benim soruları kaynatma sor olur mu
Tahir' Alıntı: Konuyu dağıtmayın ulen !! Genişletmek için tıkla ... İhtiyar sen benim soruları kaynatma sor olur mu
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: 5 dakika ... Genişletmek için tıkla ... Ben kime diyorum gurban olduğum kaynatma bizi lo.
Tahir' Alıntı: 5 dakika ... Genişletmek için tıkla ... Ben kime diyorum gurban olduğum kaynatma bizi lo.
Enes Üye x-scarface' Alıntı: İhtiyar sen benim soruları kaynatma sor olur mu Genişletmek için tıkla ... İhtiyar deyince üstüme alındım soyadım ihtiyar da. bana genelde ihtiyar derler
x-scarface' Alıntı: İhtiyar sen benim soruları kaynatma sor olur mu Genişletmek için tıkla ... İhtiyar deyince üstüme alındım soyadım ihtiyar da. bana genelde ihtiyar derler
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: İhtiyar deyince üstüme alındım soyadım ihtiyar da. bana genelde ihtiyar derler Genişletmek için tıkla ... Var benim burda bi arkadaş onunda soyadı ihtiyar alanya ile bi bağlantın varmı
TheFenomen' Alıntı: İhtiyar deyince üstüme alındım soyadım ihtiyar da. bana genelde ihtiyar derler Genişletmek için tıkla ... Var benim burda bi arkadaş onunda soyadı ihtiyar alanya ile bi bağlantın varmı
KayraBey Üye Konu Sahibi Ve işteeee !!! Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Var benim burda bi arkadaş onunda soyadı ihtiyar alanya ile bi bağlantın varmı Genişletmek için tıkla ... Bizim kökenimiz karadeniz tarafından yalnız
x-scarface' Alıntı: Var benim burda bi arkadaş onunda soyadı ihtiyar alanya ile bi bağlantın varmı Genişletmek için tıkla ... Bizim kökenimiz karadeniz tarafından yalnız
ismail Üye Klasik Türk hareketleri vol 8.4 Ortak soyisimli birini bulunca diğer arkadaşının memleketiyle alakası olup olmadığını sormak
Klasik Türk hareketleri vol 8.4 Ortak soyisimli birini bulunca diğer arkadaşının memleketiyle alakası olup olmadığını sormak
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: Klasik Türk hareketleri vol 8.4 Ortak soyisimli birini bulunca diğer arkadaşının memleketiyle alakası olup olmadığını sormak Genişletmek için tıkla ... Benim memleketim değil Bu söylendiğinde de kabullenmeyip başka şeylerle konuyu dağıtmak
İsmail' Alıntı: Klasik Türk hareketleri vol 8.4 Ortak soyisimli birini bulunca diğer arkadaşının memleketiyle alakası olup olmadığını sormak Genişletmek için tıkla ... Benim memleketim değil Bu söylendiğinde de kabullenmeyip başka şeylerle konuyu dağıtmak