CABBAR Üye Erol abi sen daha eskisin izin veremezsin böyle şeylere ban at sait amirime - - - Eklendi - - - Erol abi sen daha eskisin izin veremezsin böyle şeylere ban at sait amirime
Erol abi sen daha eskisin izin veremezsin böyle şeylere ban at sait amirime - - - Eklendi - - - Erol abi sen daha eskisin izin veremezsin böyle şeylere ban at sait amirime
Nextman Emekli Yönetici Kurtuluş40' Alıntı: Ben geleyim diycem uykum geldi kardeş Genişletmek için tıkla ... Sen yasiyormusun usta özlemişim vallahi.
Kurtuluş40' Alıntı: Ben geleyim diycem uykum geldi kardeş Genişletmek için tıkla ... Sen yasiyormusun usta özlemişim vallahi.
_YldZEneS_ Üye MaxipmaN' Alıntı: adminler ben geldim kaçın Genişletmek için tıkla ... aha simdi banlanacak ben buradan ufak ufak kaçıyım
MaxipmaN' Alıntı: adminler ben geldim kaçın Genişletmek için tıkla ... aha simdi banlanacak ben buradan ufak ufak kaçıyım
MaxipmaN Üye _YldzEnes_' Alıntı: aha simdi banlanacak ben buradan ufak ufak kaçıyım Genişletmek için tıkla ... geyik yapıyoz olm normal bölümde öperler tabi abiler ciddye almayın da
_YldzEnes_' Alıntı: aha simdi banlanacak ben buradan ufak ufak kaçıyım Genişletmek için tıkla ... geyik yapıyoz olm normal bölümde öperler tabi abiler ciddye almayın da
PriZm Üye Nextman' Alıntı: Yok ya sorun değil ama ben bugün samsungun bir güncellemesindeki yorumları okudum bittim sabah sabah Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İşte sırf o yorumları görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum
Nextman' Alıntı: Yok ya sorun değil ama ben bugün samsungun bir güncellemesindeki yorumları okudum bittim sabah sabah Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... İşte sırf o yorumları görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: İşte sırf o yorumları görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Oha yorumlara koptum
~N.A.W.Y~' Alıntı: İşte sırf o yorumları görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Oha yorumlara koptum
PriZm Üye Türe' Alıntı: Oha yorumlara koptum Genişletmek için tıkla ... Tumblr faciasının 2. Versiyonu gibi birşey olmuş
Türe' Alıntı: Oha yorumlara koptum Genişletmek için tıkla ... Tumblr faciasının 2. Versiyonu gibi birşey olmuş