Bahadir_fb Üye Konu Sahibi mahmut716' Alıntı: swype gibi parmağı kaldırmadan yazabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Olumsuz
mahmut716' Alıntı: swype gibi parmağı kaldırmadan yazabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Olumsuz
The Shadow Üye Bende bol teması bulunan stock android klavyeye benzer bi klavye bakıyodum bu tam istediğim gibi
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Bende bol teması bulunan stock android klavyeye benzer bi klavye bakıyodum bu tam istediğim gibi Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Bende bol teması bulunan stock android klavyeye benzer bi klavye bakıyodum bu tam istediğim gibi Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi h.k' Alıntı: süper klavye çok teşekkürler tam aradığım klavye Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi maximumüye' Alıntı: Tema aktif olmuyor sildim proyu. Tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Temalar aktif sorun yok. Yapamadiysaniz sorabilirsiniz yada onceki yorumlari okuyabilirsiniz
maximumüye' Alıntı: Tema aktif olmuyor sildim proyu. Tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Temalar aktif sorun yok. Yapamadiysaniz sorabilirsiniz yada onceki yorumlari okuyabilirsiniz
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi maximumüye' Alıntı: Yorumlar okundu lakin tema aktif olmuyor Genişletmek için tıkla ... Adam seciyor olabilir, klavye bana guzellik yapiyor olmali sansli adamim Son düzenleme: 18 Ağu 2014
maximumüye' Alıntı: Yorumlar okundu lakin tema aktif olmuyor Genişletmek için tıkla ... Adam seciyor olabilir, klavye bana guzellik yapiyor olmali sansli adamim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi maximumüye' Alıntı: Tesekkurler yeni versiyonu kurdum simdi aktif oldu ve tema degisti. Genişletmek için tıkla ...
maximumüye' Alıntı: Tesekkurler yeni versiyonu kurdum simdi aktif oldu ve tema degisti. Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi muzafferoz19' Alıntı: Sayıları nasıl ayırıyoruz en üste Genişletmek için tıkla ... Ayarlarda klavyeyi genislet seçeneği vardi sanirim
muzafferoz19' Alıntı: Sayıları nasıl ayırıyoruz en üste Genişletmek için tıkla ... Ayarlarda klavyeyi genislet seçeneği vardi sanirim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi dark3434' Alıntı: ayarlar menüsü türkçemi acaba Genişletmek için tıkla ... Degil